''Derbinin favorisi olmaz''

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Andre Santos, Galatasaray karşısında favori gösterilmelerini yanlış buluyor. Santos'a göre galibiyet için Yüzde 100 konsantrasyon şart...

Derbinin favorisi olmaz
16 Mart 2011 Çarşamba 17:49 tarihinde eklendi, 1.121 kez okundu.

 

Fenerbahçeli futbolcu Andre Santos, Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig'de yapacakları derbi maçta favori gösterilmelerinin yanlış olduğunu ifade ederek, "Derbilerin favorisi olmaz" dedi.
 
Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı derbi değerlendirmesi, kulübün internet sitesinde de yayınlandı.
 
Ezeli rakiplerine karşı sezonun en zor maçlarından birine çıkacaklarını belirten Andre Santos, "Onların saha ve seyircisi önünde 3 puan için sahaya çıkacağız. Maçın önemini biliyoruz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bizi çok zor bir mücadele bekliyor. Mücadelenin sonunda kazanan taraf olmak istiyoruz. Derbilerin favorisi yoktur. Favori olarak gösterilmemiz çok yanlış" ifadelerini kullandı.
 
Yüzde 100 konsantre bir şekilde maça çıkmaları gerektiğini kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, "Dikkatli olmalıyız. Ezeli rakibimize karşı, büyük ve güzel bir statta mücadele vereceğiz. Konsantrasyonumuzu kaybetmeyip, 90 dakika boyunca aynı mücadeleyi vermek bizim için çok önemli. Çok önemli derbiler oynayan bir oyuncu olarak böyle maçların favorisi olmayacağını hatırlatmak isterim. Her türlü sonuca açık bir maç. Şu anda ligde lideriz ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Galatasaray maçına da her maça hazırlandığımız gibi 3 puan için çıkacağız. Bizim için önemli olan rakip ayırt etmeden kazanmak" dedi.
 
NTVSpot