Derya Tuna’ya büyük darbe!

İbrahim Tatlıses’in rahatsızlığı nedeniyle şirketlerinin başına geçirdiği iç mimar eşi Ayşegül Yıldız’ın Derya Tuna’ya ve şirket çalışanlarına terör estirdiği iddiası gündeme geldi.

Derya Tunaya büyük darbe!
26 Mart 2012 Pazartesi 08:35 tarihinde eklendi, 2.285 kez okundu.

 

İbrahim Tatlıses, işlerinin tüm yönetimini geçen 27 Eylül’de hastane odasında yaşamını birleştirdiği eşine devretmişti.

Böylece İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu otel ile Tatlıses TV ve Tatlıses Kebap’ın tüm yönetimi Ayşegül Yıldız’a geçti.

Haftanın en az 4 günü şirkete giden Ayşegül Yıldız’ın bu konudaki en büyük yardımcısının da İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Durak’tan olan oğlu Ahmet Tatlı olduğu belirtilmişti.

Ayşegül Yıldız’ın, İbrahim Tatlıses’in adil yönetiminin aksine daha despot bir yönetim anlayışı benimsediği öne sürüldü.
 
Kebapçıyı satışa çıkardı
 
Ayşegül Yıldız, ilk iş olarak yıldızının hiç barışmadığı İbrahim Tatlıses’in eski hayat arkadaşlarından Derya Tuna’ya adeta darbe indirdi. Yıldız, İbrahim Tatlıses’in vurulduğu günlerde kendisini hastanedeki yoğun bakım odasından kovan Tuna’nın, Zekeriyaköy’de işlettiği İbrahim Tatlıses Kebap’a veresiye alışverişi kestirdi.
 
Yıldız, Tatlıses Kebap adına yapılan toptan alışverişlerde Tuna’nın lokantasını dışladı ve yöneticilerine “Orası artık bizden değil, veresiye değil peşin paraya mal vereceksiniz” dedi. Bu durum zaman içinde ekonomik olarak Derya Tuna’yı çok zor duruma düşürdü. Tuna, kebapçıyı elden çıkarmaya karar verdi.
 
Yıldız’ın Tatlıses şirketler grubunun binasının girişine de parmak okuyan cihaz yerleştirip geç gelenlerin maaşlarından geciktiği süreyi kestirdiği iddia edildi.

Milliyet