Derya'nın eşi konuştu

Survivor'da yarışan milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun eşinden çarpıcı açıklamalar

Deryanın eşi konuştu
04 Mayıs 2011 Çarşamba 11:36 tarihinde eklendi, 1.789 kez okundu.

 

Dominik Cumhuriyeti'nde ıssız bir adada çekilen Survivor'da yarışan milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun eşi Zehra Büyükuncu çarpıcı açıklamalar yaptı. Bugün'ün haberine göre, yarışmaya gitmeden önce haklarında yanlış haber yapıldığını söyleyen Zehra Büyükuncu, "Eşime, Ebru Destan, Asena ve Özge Ulusoy ile sakın yakınlık kurma gibi bir laf etmedim" dedi. Büyükuncu şöyle konuştu: "Ben Derya'yı kıskanmıyorum. Kıskanç bir kadın değilim. Hem oradaki bayan yarışmacıları neden kıskanayım ki? Kendime ve eşime çok güveniyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz."
 
Zehra Büyükuncu kocasını ekranda izlerken ağladığını itiraf etti. Eşinin çok iştahlı bir insan olduğunu ancak adada aç kaldığını belirten Zehra Büyükuncu sözlerine şöyle devam etti:
 
"DERYA ÇOK DÜRÜST BİR İNSANDIR"
"Derya'nın bir oturuşta 16 porsiyon kebabı silip süpürdüğünü biliyorum. Evde yemekleri çoğunlukla o yapar. Çok güzel yemek yapar. Gaziantepli'dir, baba tarafının kebap dükkanları bile var. Yemeyi çok sever; yeme içme konusunda kocam tam bir gurmedir. Ama bakıyorum orada coconut'tan başka bir şey yemiyor. Balık da tutamıyor. Çok kilo verdi. O hiçbir şey yemiyor diye ben de burada yemek yemiyorum. Onunla birlikte bende açlık çekiyorum. Yarışmanın başladığı günden beri 4 kilo verdim. Onsuz tek bir lokma bile boğazımdan geçmez."
 
Eşinin yarışmada gerçek karakterini ortaya koyduğunu anlatan Büyükuncu sözlerini şöyle tamamladı:
"Derya izlediğiniz gibi çok dürüst ve efendi biri. En başta sporcu ve sporcu disipliniyle hareket ediyor, kimseyle kavga etmiyor, herkesle çok iyi anlaşıyor. Kimseyle bir derdi yok. Amacı, fanlarına adam gibi adam nasıl olunur, onu göstermek. Kocamla gurur duyuyorum."