Dev derbi öncesi prim çılgınlığı

Beşiktaş cephesi nefesini tuttu ve Galatasaray derbisini beklemeye başladı. Teknik heyete "Zirve için mutlaka kazanmalıyız" mesajını gönderen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, takıma prim dopingi yapmayı da ihmal etmedi.

Dev derbi öncesi prim çılgınlığı
19 Kasım 2011 Cumartesi 13:13 tarihinde eklendi.

 

 
8 gün içinde oynanacak iki derbiyi dikkate alan Demirören, İnönü Stadı'nda Galatasaray'ı ve deplasmanda Avni Aker'de Trabzonspor'u yenmeleri halinde oyunculara toplam 60 bin Dolar prim ödeyeceklerini bildirdi.
 
DEMİRÖREN'E GALİBİYET SÖZÜ
 
Zirvenin 4 puan gerisinde olan siyah-beyazlı futbolcular, başkanın jestini karşılıksız bırakmadı ve Galatasaray galibiyeti sözü verdi. Puan kaybına tahammülleri olmadığını belirten Carlos Carvalhal da Ümraniye'de yatıp Ümraniye'de kalkıyor!
 
GALATASARAY: İNÖNÜ'DE KAZAN, 15 BİN DOLAR'I KAP!
 
Galatasaray yönetimi de dev maç öncesi kesenin ağzını açtı. Oyunculara galibiyet halinde 7 bin 500 Dolar ödeyen sarı-kırmızılı yöneticiler, başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla derbi primini iki katına çıkardı. Aysal ve kurmayları, Beşiktaş'ı yenmeleri halinde futbolculara 15'er bin Dolar ödeyecek.
 
2 YILDIR DERBİ ZAFERİNE HASRET
 
2 yıldır derbi galibiyetine hasret Galatasaray'da Fatih Terim tüm planlarını üç puan üzerine yapıyor. İnönü Stadı'na taraftarsız gideceklerini dikkate alan İmparator, oyuncularını rakip tribünden etkilenmemeleri yönünde uyardı.