Dev parkın açılışını Başbakan yapacak

Denizli Belediyesi tarafından yapımına bu yılın başında başlanan Servergazi Mahallesi'ndeki 130 bin metrekarelik park tamamlandı.

Dev parkın açılışını Başbakan yapacak
22 Eylül 2013 Pazar 17:52 tarihinde eklendi, 1.595 kez okundu.
Denizli Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, parkın açılışını 28 Eylül'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağını söyledi.
 
Servergazi Parkı'na giderek, piknik yapan vatandaşlarla görüşen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2004'te çıktıkları yolda koşar adım ilerlediklerini dile getirdi. Başkan Zolan, "Kentimizi, birbirinden büyük projelerle tanıştırmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz.

Hayata geçirdiğimiz projelerin ardından Denizli, yalnızca Ege Bölgesi'nde değil, Türkiye'de parmakla gösterilen şehirlerden biri oldu. Servergazi Parkı'nın 28 Eylül'de Başbakan Erdoğan tarafından açılacak olması bizler için gurur ve mutluluk vesilesi olacak" dedi.
 
Yeşil alan ve park sayısında Avrupa'daki birçok kenti geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Zolan, Denizli Belediyesi'nin her yıl bir önceki yılın iki katı oranında yeşil alanı kente kazandırdığını kaydetti. Başkan Zolan, "Bir zamanlar yeşil alan fakiri olan Denizlimiz son 9 yılda yapılan çalışmalarla inanılmaz bir başarıya imza attı.

Denizli'de 2004 öncesinde kişi başına 2 metrekare yeşil alan varken, bugün 10 metrekare yeşil alan miktarıyla Avrupa'nın birçok ülkesini geride bırakmış durumdayız. Çamlık, İncilipınar, Adalet, Sümer, Bağbaşı ve Eskihisar parkları vatandaşlarımızın gözde mekanları haline gelirken, Akvadi Parkı ile Sevindik Vadi Parkı'nın yapımına hızla devam ediyoruz" diye konuştu.

DHA