Dev teklifi Mancini reddetti!

Manchester City'nin İtalyan futbolcusu Mario Balotelli için yapılan teklif, menajer Roberto Mancini engeline takıldı. Mancini, kulübün transfer politikası ile ilgili de eleştiride bulundu.

Dev teklifi Mancini reddetti!
11 Ağustos 2012 Cumartesi 16:19 tarihinde eklendi, 1.020 kez okundu.

 

Manchester City'nin haşarı çocuğu Mario Balotelli için Paris Saint Germain'in 51 milyon euroluk teklifin İngiliz kulübü tarafından reddedildiği belirtildi.
 
PSG patronu Carlo Ancelotti'nin ısrarla takımında görmek istediği İtalyan futbolcu, menajeri Roberto Mancini'nin engeline takıldı. Manchester City Menajeri Roberto Mancini, "Bu yaz Avrupa'nın birçok önemli kulübü Mario Balotelli için teklifte bulundu. Fakat biz bu teklifleri reddettik" açıklamasını yaptı.
 
EURO 2012 sonrasında Balotelli'ye yoğun bir ilgili olduğunu ifade eden İtalyan menajer, "Mario Avrupa Şampiyonası'nda fantastik bir performans sergiledi. Henüz 21 yaşında ve kendini daha geliştirebilecek yetenekte" dedi.
 
Daniel Agger ve Danilee De Rossi için yaptığı transfer girişimlerinde başarısız olan ve Van Persie'yi de Manchester United'da kaptıracak gibi gözüken City'de menajer Mancini, "Mutlu değilim. Ama henüz bir şey söylemek istemiyorum. Transfer sezonunun bitmesine 20 gün var ve biz 10 gün içerisinde takviyeleri yapmak istiyoruz. Konuyla ilgili bu sorularınızı sportif direktör Brian Marwood'a iletin. Açıkçası durumdan pek mutlu değilim." şeklinde konuştu.
 
(Sporx)