Devlet Bahçeli'ye kaset şantajı !

MHP’li 4 üst yöneticiyle ilgili kasetleri yayınlayan “Farklı Ülkücüler” adlı grup, bu kez Bahçeli’ye istifa çağrısı yaptı

Devlet Bahçeliye kaset şantajı !
14 Mayıs 2011 Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi, 2.065 kez okundu.

 

MHP’li 4 üst düzey yöneticinin istifasına yol açan özel görüntüleri yayınlayan “Farklı Ülkücüler” adlı grup, şimdi de twitter üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye 18 Mayıs’a kadar istifa etme çağrısı yaptı.

Bahçeli’nin istifa etmemesi halinde 4 genel başkan yardımcısının kamuoyunu sarsacak konuşmalarına ilişkin bir kaseti yayınlayacaklarını açıklayan grup, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın “geçici genel başkan” sıfatıyla partiyi olağanüstü kurultaya götürmesini istedi. Parti yöneticileri ise mektubu “şantaj” olarak nitelendirirken, “Fitne girişimi, içimize nifak tohumu ekmek istiyorlar” değerlendirmesini yaptı.
 
 “www.farkliulukuculuk.com” adlı internet sitesi, MHP’yi hedef alan yayınlarını bu kez “twitter” üzerinden yaptı. Twitter hesabından, “Başbuğ ülkücülerinden sayın Bahçeli’ye açık mektup” başlığını taşıyan bir mektup yayınlanırken, Bahçeli’nin istifası istendi. Mektupta, Bahçeli’ye 18 Mayıs saat 10.00’a kadar süre verilerek, bu tarihe kadar istifa etmesi ve yerine yeni bir yönetimin gelmesini sağlaması istendi. Bahçeli’nin yanında parti içinde “ahlaksızlığı ve fikri ihaneti olanların” da istifa etmesi istenirken, “Herkes kendisini ve birbirini çok iyi biliyor. Kimse kafasını kuma sokmasın” denildi.
 
Açık mektupta  “12 Haziran seçimlerine tertemiz ve güçlü bir MHP olarak girelim” denildi. Mektupta, şu cümlelerle başka kasetlerin de olduğuna dair ipuçları verildi: “Partimizin bu önemli süreçte baraj altında kalmasını istemiyoruz. Bu sebeple sizi son kez uyarıyoruz. Elimizdeki bilgi ve kasetleri yayınlamak istemiyoruz. Yayınlanan üç-beş kaset, aysbergin görünen yüzüdür. Ahlaksızları bir tarafa bırakın, sadece A takımınızın dörtlü yapılan toplantısındaki konuşmaları yayınlansa, yer yerinden oynar. Asıl o zaman kaset neymiş görürsünüz. Bizi bunlara mecbur etmeyin.”