Devlet Hastanesi yolu asfaltlandı

Viranşehir Belediyesi, üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin Buğday Pazarı, Menderes, İsmet Öztop caddelerinin ardından Yeni Devlet Hastanesi yolu da asfaltlandı.

Devlet Hastanesi yolu asfaltlandı
23 Ağustos 2013 Cuma 20:47 tarihinde eklendi, 1.023 kez okundu.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Şırnak, Emiroğlu ve Özal mahallelerinde yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından Devlet Hastanesi yol yapımı çalışmaları başladı.

Devlet Hastanesi'ne giden vatandaşların kavşak nedeniyle uzun bir mesafe kat etmek zorunda kalmaları sonucu belediye alternatif yol üretti. İlçenin Yenişehir Mahallesi'nde Cezaevi Sokağı'ndan Devlet Hastanesi'ne yeni bir yol açan Viranşehir Belediyesi, yol için altyapı çalışmaları yaptı. Zemin güçlendirme çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına geçen Belediye Fen İşleri ekipleri, bugün de üst yapı çalışmalarına başladı. Yol, iki gün sürecek asfaltlama çalışmalarının ardından trafiğe açılacak.

Yol yapım çalışmalarını izleyen Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun ve BDP İlçe Başkanı Halis Aktaş, çalışmaların olumlu geçtiğini belirtti. Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, “Bizim amacımız halkımıza hizmettir. Vatandaşlarımızın daha rahat hastaneye gidebilmesi için burada bir çalışma başlattık. Çalışmamız yarın sona erecek ve artık bu yol daha rahat kullanılacak.” diye konuştu.


CİHAN