Devlet Hastanesi'nde yardımcısı başhekimi dövdü

OSMANİYE Devlet Hastanesi Başhekimi 37 yaşındaki Şamil Gerek ile aynı yaştaki yardımcısı Cuma Korkmaz oda yüzünden kavga etti.

Devlet Hastanesinde yardımcısı başhekimi dövdü
27 Haziran 2016 Pazartesi 17:40 tarihinde eklendi.
OSMANİYE Devlet Hastanesi Başhekimi 37 yaşındaki Şamil Gerek ile aynı yaştaki yardımcısı Cuma Korkmaz oda yüzünden kavga etti. Güvenlik kamerasına yansıyan kavgada Korkmaz ile beraberindeki kardeşleri başhekimi dövdü.
 
Dr. Şamil Gerek, iddiaya göre cuma günü öğle saatlerinde Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasına giderek Başhekim Yardımcısı Dr. Cuma Korkmaz'dan odasını boşaltmasını istedi. Aralarında daha önceden de husumet olduğu belirtilen Korkmaz ile Gerek tartışmaya başladı. Tartışmaya o sırada hastanede olan Cuma Korkmaz'ın ağabeyleri Ramazan Korkmaz (46), Ali Korkmaz (51), Yusuf Korkmaz (54) ile İlyas Karagöz de (49) karıştı. Kısa sürede arbedeye dönüşen kavgayı görevliler güçlükle ayırdı.
 
Hastanenin güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen kavgada Başhekim Şamil Gerek ile kavgayı ayırmaya çalışan diğer Başhekim Yardımcısı Serdar Dike dövüldü. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.