"Devlet içinde devlet olmasın"

Ak Parti Kocaeli Teşkilatları, aday tanıtım toplantısında konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Biz istiyoruz ki Türkiye'de devletin içinde devlet olmasın. Hukukun içinde hukuk olmasın. Emniyetin içinde emniyet olmasın. Türkiye'de milli iradenin tek tecelligahı sandık olsun. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olsun" diye konuştu.

Devlet içinde devlet olmasın
23 Şubat 2014 Pazar 23:06 tarihinde eklendi, 1.022 kez okundu.
Yahya Kaptan'daki Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılan aday tanıtım programına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Belediye başkanları ile belediye başkan adayları katıldı. Aday tanıtım öncesinde konuşan Bakan Fikri Işık, Kocaeli'nde hizmet hareketi olanlara her zaman destek olduklarını belirterek söyle monuştu:
 
"Biz Kocaeli'nde samimiyetle hizmet hareketi içinde olan kardeşlerimizi seviyoruz. Onlara destek olduk yine de destek olmaya devam edeceğiz. Samimi insanların emeğini bir takım küresel güç odaklarıyla işbirliği içinde milletin ve ülkenin aleyine kullanmaya çalışan bu hareketin merkezine çöreklenmiş paralel yapıyladır.

Buna asla müsade etmeyeceğiz. Biz istiyoruz ki, Türkiye'de devletin içinde devlet olmasın. Hukukun içinde hukuk olmasın. Emniyetin içinde emniyet olmasın. Türkiye'de milli iradenin tek tecelliğahı sandık olsun. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olsun."
 
'2002 YILINDA NAMERDE MUHTAÇ ÜLKEYDİK'
 
2002 yılı Türkiyesi ile şimdiki Türkiye arasında büyük fark olduğunu belirten Bakan Işık,
 
"2002 yılında malesef namerde muhtaç ülkeydik. Bugün artık yardım eden ülke haline geldik. 2002 yılında deprem yardımlarını emekli, memur maaşlarını dağıtan bir ülkeydik. Bugün artık deprem olan ülkelere yardım gönderir hale geldik. 2002'de Türkiye alan eldi. Şimdi Türkiye veren el oldu" dedi.
 
'KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DE OY HEDEFİMİZ 518 BİN 191'
 
Kocaeli'nin hedefinin belli olduğunu söyleyen Işık, "İnanıyorum ki 12 İlçe belediyemizde ve Büyükşehir belediyemizde sizlerin gayretli çalışmalarıyla Ak Parti hizmete devam edecek. 30 Mart akşamı 13 sıfır olarak Kocaeli yoluna devam edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi seçiminde oy hedefimiz 518 bin 191 oyla Allahın izniyle ipi göğüslemek istiyoruz. Diğer ilçelerde de hedeflerimiz yüksek." 

DHA