DHA gelin aldı

DOĞAN Haber Ajansı (DHA) Antalya Bürosu'nun tecrübeli muhabiri Mehmet Çınar ile Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde araştırma görevlisi Sevda Bora, iş, siyaset, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı kır düğünüyle evlendi.

DHA gelin aldı
24 Nisan 2017 Pazartesi 14:45 tarihinde eklendi, 1.031 kez okundu.
DOĞAN Haber Ajansı (DHA) Antalya Bürosu'nun tecrübeli muhabiri Mehmet Çınar ile Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde araştırma görevlisi Sevda Bora, iş, siyaset, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı kır düğünüyle evlendi.
 
Antalya'da yeni açılan Erdal İnönü Kent Parkı'ndaki falezler üzerinde düzenlenen nikahı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı. Çiftin nikah şahitliğini Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, DHA Bölge Müdürü Salih Uçar ve gelinin üniversiteden mesai arkadaşı Duygu Demirel yaptı.
 
ÇOK SAYIDA DAVETLİ
 
Nikaha Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk, İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, Prof. Dr. Orhan Kuruüzüm, Akdeniz Üniversitesi İksitadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Şanlı'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
 
MESAİ ARKADAŞLARI
 
Damat ve gelinin aileleri, kır düğününde davetlilerle tek tek ilgilendi. Damat Mehmet Çınar'ı DHA Antalya Bürosu'ndaki, gelin Sevda Bora'yı da Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki mesai arkadaşları, bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Kır düğününde Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar'dan çok sayıda gazeteci yer aldı. Düğüne katılamayan davetliler de çelenk ve telgraf gönderdi.
 
VALİNİN KONUŞMASI
 
Nikaha Vali Münir Karaloğlu'nun, evlilik cüzdanını çifte verdiği sırada yaptığı esprili konuşma damga vurdu. Vali Karaloğlu, "Bugün iki güzel kardeşimizin nikah töreninde beraberiz. Biz resmi şahitler olarak siz de fahri şahitler bu genç çiftin nikahına şahitlik ettiniz. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Gençlerimiz çok iyi yetişmiş, güzel, iyi insanlar. Onlara çok nasihate gerek yok" dedi.
 
Vali Karaloğlu'nun konuşması sırada damada dönerek "Ama Mehmet yavrum sen yine de itaat et, rahat et" diye espri yapması uzun süre gülüşmelere neden oldu.
 
Trafikte olduğu gibi hayatta da işaretler, levhalar olduğunu belirten Vali Karaloğlu, "Onlara uyarsanız menzile daha güzel varırsınız. Bunlar nedir? Sevgidir, sabırdır, saygıdır, muhabbettir, tahammüldür. Eğer birbirinizi çok severseniz, sevgide cimrilik etmezseniz, sevginizi birbirinize ifade ederken cömert davranırsanız, sadakatte, sabırda kusur etmezseniz menzile de mutlu bir şekilde varırsınız" diye konuştu.
 
FİNCAN SETİ HEDİYE
 
Nikahı kıyan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sevda- Mehmet Çınar çiftine bir çift fincan hediye ederek, "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır derler. Ben iki tane veriyorum 80 yıl hatrı olsun. Her evlilikte tartışmalar olur. Böyle bir anda bu fincanlara kahvenizi koyup yudumlamanız ve bu ortamı hatırlayarak fabrika ayarlarınıza dönmenizi temenni ediyorum" diye konuştu.
 
Kokteyl ile sona eren nikahtan sonra çift balayına çıktı.