Diarra olmazsa Melo

İtalya Ligi ekiplerinden Napoli transfer listesini belirledi. İlk sırada Real Madrid'in Fransız yıldızı Diarra var. Diarra'nın alternatifi ise Melo.

Diarra olmazsa Melo
10 Haziran 2012 Pazar 19:20 tarihinde eklendi, 3.667 kez okundu.

 

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin İtalyan teknik direktörü Walters Mazzari, Felipe Melo'yu takımda görmek istiyor.
 
İtalya Serie A takımlarından Napoli'de teknik direktörü Walter Mazzari gelecek sezonun transfer listesini belirledi. Mazzari'nin listesinde tanıdık isimler var...
 
Önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele edecek olan Napoli'de her bölge için alternatif isimler üzerinde yoğunlaşan Mazzari'nin orta alandaki ilk adayı Real Madrid'in Fransız yıldız Diarra...
 
Transfer döneminde Fenerbahçe ile de adı anılan Diarra için temaslara başlayan Napoli, Real Madrid'in bonservis ücretinde indirime gitmesi halinde transfere noktayı koyacak.
 
MAZARRI İLK KEZ MELO İÇİN KONUŞTU
 
Real Madrid ile pazarlık halinde olan Napoli, Diarra'yı ise İtalya'ya getirmek için ikna etti. Diarra için Real Madrid'den olumsuz bir cevap alınması halinde rotasını Felipe Melo'ya çevirecek olan Napoli'de teknik direktör Mazzari'nin Brezilyalı futbolcu için söylediği övgü dolu sözler de dikkatlerden kaçmıyor.
 
Melo'nun transferi istediğini ilk kez bu denli açık ifadeler ile dile getiren Mazzari, "Onu kim istemezki onu bana verin ve gelecek sezon performansını seyredin. Hem takımı oynatır hem de savunmanın önünde çok başarılı olur" dedi.
 
Diarra ve Melo'nun yanı sıra Liverpool'dan Raul Meireles'i de listesinde tutan Napoli, öncelikli olarak Real Madrid ve Felipe Melo'dan gelecek olan cevabı bekleyecek.
 
MELO HALA KARARSIZ!
 
Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi sona eren Felipe Melo'nun Galatasaray'ı mı yoksa Napoli'yi mi tercih edeceği merak konusu olmaya devam ediyor.
 
Galatasaray'ın 3.3 milyon euroluk yıllık ücretinden indirime gitmesiyle hayal kırıklığına uğrayan ve 30 bin euroluk maç başı ücretini sabit tutmaya çalışan Brezilyalı futbolcu yıllık 2.2 milyon euroya evet derse önümüzdeki sezon da sarı-kırmızılı formayı giyecek.
 
(Sporx)