DiCaprio'dan çapkınlık dersi!

20 yıldan bu yana erkekler tarafından kıskanılan Leonardo DiCaprio'dan özel flört tüyoları

DiCapriodan çapkınlık dersi!
07 Şubat 2011 Pazartesi 19:49 tarihinde eklendi, 2.488 kez okundu.

 

DiCaprio'nun kariyer ve hayat tarzına bakıldığında şunları söylüyor: Sıradan bir erkeğin, kadınların başını döndüren bu Hollywood yıldızından öğrenecek çok şeyi var. Bunun DiCaprio'nun bebeksi yüzüyle çok da alakası olmadığını düşünüyoruz –yani kısmen de olsa görünüşüyle ilgisi var—ama aynı zamanda kendini taşıyış şekli ve yaptığı tercihlerle de bağlantılı. Başka bir deyişle DiCaprio'yu seks sembolü yapan çoğu şey öğrenilebilir, ki bu yüzden 5 flört tüyosu Leonardo Di Caprio'dan.
 
İşte ilk beş
 
5 numara : Standartların Altına Düşme
 
Gerek bir film yıldızı gerekse Hollywood'un en çok kazanan ünlülerinden biri olarak DiCaprio yeryüzündeki kadınların yarısıyla kolaylıkla flört edebilir. Bu Tiger Woodsvari hayat tarzı kesinlikle onun için bir seçenek olabilr. Ancak DiCaprio'nun zevk sahibi bir tarafı da var. Gisele Bundchen gibilerle flört etmiş ve şu anda da dünyanın en seksi kadınlarından biri olan Bar Refaeli ile flört etmekte.
 
Buradan çıkarılacak dersse DiCaprio'nun yüksek standartları olduğudur. Yani her uzun bacaklı özenti aktristin peşinden koşmuyor - ki siz de koşmamalısınız. Siz de kendinize göre değerinizi ve flörtlerinizi belirleyin. Müthiş seksi ve yüksek standartlarda bir kızla çıktığınızda diğer seksi ve kaliteli kızları da nasıl kolaylıkla etkilediğinize siz de şaşıracaksınız.
 
4 numara: Gerçek Bir Erkek Ol
 
Bir zamanlar, Titanic ve Romeo Juliet gibi filmlerin yıldızı olarak, DiCaprio kadınların aklını başından alan bir jön olmuştur. Delikanlı dönemlerinde çok parlak (kısa da sayılabilecek) bir kariyeri olmuş olabilir, fakat sonra ciddi bir aktör olarak ağırlığını koymuştur. Böylece nice Zac Ephron'ları uçarı ergenlik sahalarından çıkarıp gerçek sanatın dünyasına davet eden bir yol haritası sunmuştur. DiCaprio oyunu kurallarına uygun oynayabilmek için büyümesi gerektiğinin farkına vardı; genç kızların beyaz atlı prens hayallerini süsleyecek ağlatan romantik filmlere sıkışıp kalmayı reddetti.
 
Biz erkekler için de tam anlamıyla olgunlaşmak anne-babamızın evinden ayrılmak, yetişkin bir erkek gibi giyinmek ve çocukça şakaları arkamızda bırakmak anlamına gelmektedir. Kadınları etkilemek istiyorsan, gerçek bir erkek olmalısın.
 
3 numara: Tutkuların Olsun
 
DiCaprio bir film yıldızından çok daha fazlası. Aktif bir çevreci olmuş, ve kendini çevreyi korumaya adaması gerçekten de takdire şayan.
 
Elbette hayatını yağmur ormanlarını kurtarmaya adaman gerekmiyorr, ancak senin de kendini vereceğin tutkuların olmalı. Bir şeylerin peşinden koşmak seni daha da ilginç kılacak ve çok yönlü gösterecektir ki bu da kadınların dikkatini çekecektir. Ve eğer istekli olduğun şey başkalarına yardım etmek de olsa bu da bir şeydir.
 
2 numara: Mesleğinle Gurur Duy
 
The Departed ve Inception gibi filmlerle yıldızı daha da parlayan DiCaprio'nun ciddi bir oyuncu olduğunu kabul etmek gerek. İzleyici bunun farkında olduğuna göre Oscar jürisinin de bunu kabul etmesi an meselesi. DiCaprio saygıdeğer bir oyuncu çünkü açıkça görülüyor ki mesleğine ünlü olmaktan çok daha fazla değer veriyor. Yapmak istediği, işinde iyi olmak.
 
Tüm erkekler kariyerlerine odaklanmalı. İş ve aşk arasındaki zıtlık farazidir. Doğru düzgün yaptığın takdirde her ikisi de birbirini tamamlayabilir. Kadınlar hırslı ve başarılı erkeklerden hoşlanır. O yüzden işinizi düzgün yapın. Mesleğinizle gurur duymak cinsel hayatınızı canlandıracaktır.
 
1 numara: Kendini Ağırdan Sat
 
İşte DiCaprio ile ilgili komik bir gerçek daha: DiCaprio paparazzilere karşı koyduğu için adı kötüye çıkmış bir aktör. Kimsenin fotoğrafını çekmesine müsaade etmiyor. Hatta çoğu zaman dışarıya çıktığında magazinciler küçük bir resmini bile almasınlar diye yüzünü örtecek kadar aşırıya da gidiyor. Michael Jackson'ın biraz aklı selim hali de denilebilir. Ve biliyor musunuz? Bütün bu çabası onu daha da çekici kılıyor.
 
Bu noktada kendini ağırdan satma konusunda çıkarılacak bir ders var. Kuşkusuz çevrenizde sizi kovalayan magazinciler yok, fakat bir kadının sizi bir an için görmek bile olsa can atmasını sağlayabilirsiniz. DiCaprio'nun yolundan gidin ve kendinizi en çok arzu edilen biri haline getirin. Kolay lokma olmayın. Biraz gizemli olun. Aramalarına hemen cevap vermeyin. Bu seksin kendisi kadar eski bir taktiktir, nasıl ki magazincilerde işe yarıyor, kadınlarda da işe yarar.