Digitürk dünyasında fırsatlar bitmiyor: Lig TV'de inanılmaz kampanya

Digitürk, Türkiye'nin lider TV platformu olarak hem spor kanalları hem de ulusal kanalları ile birçok kişinin TV konusunda değişilmez tercihi haline gelmiştir.

Digitürk dünyasında fırsatlar bitmiyor: Lig TVde inanılmaz kampanya
31 Ocak 2015 Cumartesi 21:32 tarihinde eklendi, 1.678 kez okundu.

Digitürk, Türkiye'nin lider TV platformu olarak hem spor kanalları hem de ulusal kanalları ile birçok kişinin TV konusunda değişilmez tercihi haline gelmiştir. Digitürk bünyesinde barındırdığı Lig TV ve yan kanalları ile spor keyfini soluksuz bir şekilde ekranlara taşıyor. Dilerseniz HD olarak dilerseniz de standart şekilde, dilediğiniz gibi evinizde maç keyfi Digitürk ile geliyor. En son kampanya ile, artık evinde Lig TV'si olmayan kalmayacak! Digitürk, 50 TL değil, 30 TL değil tam 19.99 TL'ye Lig TV paketini herkese sunuyor! Hemen bu müthiş kampanyanın detaylarına erişin ve süresi bitmeden başvurunuzu yapın.

Lig TV sahibi olmak artık çok kolay!

Ülkenin lider TV platformu Digitürk ile onlarca takımın tüm maçlarına, maç öncesi programlara ve maç sonu tartışma programlarına sınırsız bir şekilde erişebileceksiniz. Lig TV kampanyası, eksiksiz bir şekilde herkes üye olsun diye şimdi son derece uygun bir fiyata karşınızda… Kolay Üyelik avantajı ile dahil olabileceğiniz bu yeni kampanya ile Lig TV keyfi ilk 3 ay için yalnızca 19.99 TL… Her bütçeye hitap eden bu harika kampanya ile birlikte, ligin en heyecanlı dönemlerinden mahrum kalmayacaksınız, son derece düşük paket fiyatı ile Süper Lig'in tüm maçlarını izleyebileceksiniz. Üstelik yalnızca bununla da sınırlı değil, birçok kişinin duyar duymaz katıldığı son dönemin en sıkı teklifi olan Digitürk Lig TV Kampanyası ile birlikte, sizi şaşırtacak birçok hediye de tam altı ay boyunca beraberinde geliyor. Hiçbir maçtan mahrum kalmayın, maçların özetlerini, en iyi gollerin yer aldığı özel futbol kuşaklarını ve diğer tüm gelişmeleri anında öğrenmek için Lig TV ile evinize bambaşka bir hava gelecek! Maç izlemenin rahatlığı ne statta, ne de dışarıda bir mekanda olur… En keyifli ortam evde koltuğa yaslanarak izlenen maçtır. Bu teklifi sakın kaçırmayın!

Üstelik şimdi kampanyaya katılanları sürprizler bekliyor

Lig TV heyecanı kuşkusuz Türkiye'de milyonlarca kişinin bağlandığı, her anıyla keyifli bir dünya. Ancak Digitürk'ün son Lig TV kampanyası, bununla da bitmiyor! Sporu sevenler için futbolun en tutkulu ligi olan Premier Lig, basketbolu yakından takip etmek isteyenlere Avrupanın en heyecanlı basketbol turnuvası Euroleague tam altı ay ücretsiz. Bunlar da mı yeterli değil? Öyleyse son hediyeyi de söyleyelim, Lig TV kampanyası ile ayda sadece 19 TL ödeyerek, bu hediyelere ek olarak yetişkin paket de tam 6 ay boyunca paketinize ek olarak sunuluyor. Son dönemlerin en bomba TV kampanyası ile aradığınız tüm spor kanallarını, liglerin heyecanını, yetişkin paketinin farkını hissedeceksiniz. Digitürk Lig TV kampanyası ve diğer süper teklifler için hemen Kolay Üyelik sayfasına giriş yapın ve en hızlı şekilde, anında Lig TV'nin tüm kampanyalarına dahil olun! Detaylı bilgiler Kolay Üyelik sayfasında sizleri bekliyor…

http://www.kolayuyelik.com/