'Dik durmaya devam edeceğiz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Twitter'dan 17 Aralık Operasyonu'na ilişkin açıklama yaptı.

Dik durmaya devam edeceğiz
18 Aralık 2013 Çarşamba 15:14 tarihinde eklendi.
Kapusuz "Son günlerde, kökü dışarıda olan bazı mihraklarca AK Parti'yi yıpratmaya yönelik itibarsızlaştırma ve karalama kampanyaları yürütülmektedir. Kapatma Davası sonrası nasıl dik durduysak bu yıpratmalara karşı da öyle dik duracağız" dediği açıklamasında, önceden hazırlanan psikolojik bir operasyon yürütüldüğünü iddia etti. 
 
'27 Nisan Muhtırası sonrası, Kapatma Davası sonrası nasıl dik durduysak bu yıpratmalara karşı da öyle dik duracağız' diyen Kapusuz, AK Parti'nin bu süreçten daha güçlü çıkacağını ve 30 Mart'ta milletin bu odaklara dersini vereceğini öne sürdü. 
 
AK Partili Kapusuz'un açıklaması şöyle; "Son günlerde, kökü dışarıda olan bazı mihraklarca AK Parti'yi yıpratmaya yönelik itibarsızlaştırma ve karalama kampanyaları yürütülmektedir. Bir kısım medya, sermaye ve çeteler; dışardan güdümlü olduğu anlaşılan ve önceden hazırlandığı belli olan 1 psikolojik operasyonu yürütmektedir. Hedef açıktır; Hedef 11 yıldır istikrarı yakalamış büyüyen ve güçlenen Türkiye'dir. AK Parti'nin 11 yıldır hem içeride hem dışarıda ülke çıkarlarını gözeten politikalar izlemesi ve artık Türkiye'nin dünyada söz sahibi olması birçok şer odağını rahatsız etmiştir. İçeride ve dışarıdaki bu şer odakları ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Milli İrade'ye boyun eğdiremeyecekler. Herkes bilsin ki AK Parti iktidarı bu milletin kendisine verdiği emanete hiçbir zaman halel getirmeyecektir. Askeri vesayete, bürokratik vesayete, yargı vesayetine, dış güçlere ve çetelere bugüne kadar boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz. 27 Nisan Muhtırası sonrası, Kapatma Davası sonrası nasıl dik durduysak bu yıpratmalara karşı da öyle dik duracağız. Birileri manşetlerle, kirli oyunlarla, tehditlerle ve kurdukları tuzaklarla AK Partiyi köşeye sıkıştırabileceğini sanıyor ama yanılıyorlar. AK Parti'nin arkasında koca bir millet var. AK Parti hesabı yalnızca ve yalnızca millete verir. AK Parti gücünü ne karanlık çevrelerden ne okyanus ötesinden ne de kirli ittifaklardan almaktadır. AK Parti gücünü sadece milletten almaktadır. Birileri boşuna ellerini ovuşturmasın. Türkiye'nin yolu değişmez, Türkiye emin adımlarla yoluna devam eder ve kurulan tuzakları bir bir bozar. İnanıyorum ki bu yıpratma sürecinden de milletimizin desteğiyle AK Parti daha güçlü çıkacak ve 30 Mart'ta Millet bu odaklara dersini verecektir."

DHA