"Dikkat ettim de çok yakışıklısınız"

Engelliler için çalışmalar yapmak üzere Kosova’ya gelen sanatçı Metin Şentürk, yaptığı esprilerle büyük ilgi gördü.

Dikkat ettim de çok yakışıklısınız
10 Ocak 2014 Cuma 20:53 tarihinde eklendi.

Kosova Başbakanı Haşim Thaci tarafından Başbakanlık binasında kabul edilen Şentürk’ün sıradışı esprileri güne damgasını vurdu. Ailesi Kosovalı olan Şentürk ve Başbakan Taci arasındaki samimi sohbet dikkat çekti.

Görüşmede Metin Şentürk'ün Başbakan Taci'ye hitaben ,” Dikkat ettim de çok yakışıklımışsınız. Bana da çok benziyorsunuz.” demesi gülüşmelere yol açtı. Konuşmasını; Türkçe, İngilizce ve Arnavutça yapan Metin Şentürk'ün üç dilde espri yapması konukları şaşırttı. Şentürk ardından kendi göz zevkine ait olduğunu söylediği üzerinde besleme olan kolyeyi Başbakan Taci'ye takdim etti.

Türkiye ve Kosova'nın birbirine gönülden bağlı iki ülke olduğunu vurgulayan Başbakan Taci , iki ülke arasında işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirtti.

Şentürk daha sonra Kosova Dışişleri Bakanı Enver Hocay, Kültür Spor ve Gençlik Bakanı Memli Krasniqi ve Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar'ı da ziyaret etti.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde engellilerle bir araya gelen Şentürk, “Yaşamak sadece nefes almak değildir. Birbirimize dokunmak, birbirimizle yardımlaşmaktır.” dedi.


CİHAN