Diktiği hintkenevirini kendi eliyle söktü

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'ne bağlı Beyobası Beldesi ve Pınarköy'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda, toplam 1970 kök hintkeneviri ele geçirildi.

Diktiği hintkenevirini kendi eliyle söktü
11 Temmuz 2013 Perşembe 19:05 tarihinde eklendi.
Gözaltına alınan ve borçlarının olması nedeniyle böyle bir şey yaptığını söyleyen şüphelilerden M.Ş., hintkenevirleri sökülürken jandarmalara yardım etti.
 
Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bir ihbar üzerine yaklaşık bir ay önce çalışma başlattı. Köyceğiz İlçesi Beyobası Beldesi ve Pınarı Köy'deki arazilere hint keneviri dikildiğini belirleyen jandarma bugün öğlen saatlerinde iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Beyobası Beledesi'nde K.Ş. ve Pınarköy'de de M.Ş.'ye ait arazilere baskın yapıldı. Portakal bahçesinde, ağaçlar arasına dikilmiş 570 ve sera içerisine dikilmiş 1400 kök olmak üzere toplam 1970 kök hintkeneviri ele geçirildi. Borçları nedeniyle hintkeneviri diktiğini ifade eden M.Ş., söküm sırasında jandarma ekiplerine yardım etti. 
 
Operasyon kapsamında ele geçirilen hint kenevirleri yakıldı. Gözaltına alınan iki şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

DHA