"Dilan'ı nüfusuma alacağım!"

Su Gibi programında solistlik yapan Dilan Çıtak hakkında İbrahim Tatlıses'ten flaş açıklamalar..

Dilanı nüfusuma alacağım!
24 Mart 2013 Pazar 09:48 tarihinde eklendi, 1.711 kez okundu.

 

Işıl Kundakçı, İbrahim Tatlıses'ten bir kızı (Dilan) olduğu iddiası ile 1988'de mahkemeye başvurmuş, sonrasında evlendiği futbolcu Cem Çıtak, Dilan'ı nüfusuna alınca davadan vazgeçmişti. İbrahim Tatlıses o günlerde Derya Tuna ile birlikteydi.
 
25 yıldır üzerine sünger çekilen olay, 3 gün önce Fox TV'deki 'Su Gibi'de yeniden gündeme gelmiş, programda solistlik yapan Dilan Çıtak alelacele izne ayrılmıştı. Serpil Çakmaklı da "Gerekirse mahkemede şahit olurum. Dilan'ın babası İbrahim Tatlıses'tir" demişti.
 
GERÇEĞİ 15 YAŞINDA ÖĞRENDİ
 
Dün de Işıl Kundakçı şu açıklamaları yaptı: "Ben kimseden para pul dilenmedim. İbrahim Tatlıses'ten sadece soyadını kızıma vermesini istedim. 3 çocuğumla süründüğüm, eşim Cem'i kaybettiğim (2007) zaman bile bu durumu kullanmadım. Kızım, İbrahim vurulduğunda (Mart 2011) hastaneye koştu. İçinde fırtınalar koptu. Gidecek tabii, o biyolojik babası. Zaten Dilan gerçeği 15 yaşında öğrendi. Uzun süre de psikolojik tedavi gördü."
 
İBO: "NÜFUSUMA ALACAĞIM"
 
Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, konuyla ilgili sessizliğini koruyan Tatlıses'in Işıl Kundakçı'ya bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Tatlıses, mesajında; "Eşim Ayşegül çok yakında doğuracak. Bu doğum işi geçsin, Dilan'ı nüfusuma alacağım ve çıkıp açıklayacağım." dedi.
 
3 kadından 5 çocuğu olan 61 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in, eşi Aysegül Yıldız'dan da bir kızı olacak.