Dilara Gönder'e büyük tepki

NTVSPOR spikeri Dilara Gönder, Fenerbahçe Universal takımını karşılamaya giden taraftarlar için, "Olay çıkartmak için gelen taraftarlar" yorumu yapınca ünlü spiker tepki aldı.

Dilara Göndere büyük tepki
26 Mart 2012 Pazartesi 17:21 tarihinde eklendi, 5.990 kez okundu.

 

Bu konuşma üzerine yayına bağlanan Fenerbahçeli yönetici Hakan Dinçay, Dilara Gönder'e tepki gösterdi. Kulüp resmi sitesinden Hakan Dinçay imzalı bir açıklama yayınladı. Bunun üzerine canlı yayına Gönder, "sözlerim yanlış anlaşıldı, tüm Fenerbahçe camiasından ve taraftarlarından özür dilerim" dedi.
 
CEV Avrupa Şampiyonu Voleybol Takımı Fenerbahçe Universal’i karşılamak için sabaha karşı havalimanına gelen Fenerbahçeli taraftarlar hakkında spiker Dilara Gönder'in ’Olay çıkarmak için gelen taraftarlar’ şeklinde yorum yapınca Sarı Lacivertli Kulübün yöneticisi Hakan Dinçay telefonla canlı yayına bağlanıp tepki gösterdi.
 
Dinçay, yapılan yorumu sert bir şekilde eleştirerek, "Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı" dedi.
 
Bu olayın ardından Dilara Gönder, yayını terkedince yerine diğer bir spiker Sine Büyüka geldi ve yayına o devam etti.
 
Canlı yayında yaşanan bu gerginlik, sosyal medyaya da taşındı. Hakkında onlarca yorum yapılan ve eleştirilen Dilara Gönder, twitter'da Trending Topic (TT) oldu. Ayrıca , Fenerbahçe Kulübü'nün resmi sitesinden açıklama yayınladı.
 
DİLARA GÖNDER CANLI YAYINDA ÖZÜR DİLEDİ
 
Yaşanan olayın bir kaç dakika sonrasında yayına dönen ünlü spiker, "Amacım Fenerbahçe Kulübü'nü ve taraftarlarını üzmek istememiştim. Benim amacım sadece şiddeti kınamaktı. Hem taraftarlardan hem de Fenerbahçe Kulübü'nden özür diliyorum. Umarım beni anlayışla karşılarsınız." dedi.
 
İŞTE KULÜBÜN SİTESİNDEKİ O AÇIKLAMA
 
"Kulübümüz yöneticilerinden Hakan Dinçay, Avrupa Şampiyonu Takımımız Fenerbahçe Universal’i karşılamak için sabaha karşı havalimanına gelen taraftarlarımız hakkında ’Olay çıkarmak için gelen taraftarlar’ şeklinde yapılan yorumu sert bir şekilde eleştirerek, "Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı" dedi.
 
NTVspor’un yayınına telefonla katılarak açıklamalar yapan Hakan Dinçay, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın profesyonel futbol dışında amatör şubelere yaptığı yatırımın; her türlü olumsuz koşula rağmen, uluslararası platformlarda da meyvelerini vermeye başladığını kaydetti."