Dinamo Kiev: 6 - Beşiktaş: 0

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. hafta maçında Dinamo Kiev'e konuk olan Beşiktaş karşılaşmayı 6 - 0 kaybetti. Bu sonuçla grubu üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş yoluna Avrupa Kupası'nda devam edecek.

Dinamo Kiev: 6 - Beşiktaş: 0
06 Aralık 2016 Salı 21:59 tarihinde eklendi, 1.153 kez okundu.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Dinamo Kiev'e 6 - 0 yenilen Beşiktaş, bu sonucun ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.
 
20 MAÇ SONRA GELEN YENİLGİ
 
 
Siyah Beyazlılar bu sezon ilk kez resmi bir maçta yenildi.
 
 
20 maçta 10 galibiyet 10 beraberlik alan Beşiktaş'ın ilk yenilgisi farklı bir skorla gelirken bu ilk yenilgi ile Şampiyonlar Ligi'nden elenmek Siyah Beyazlıların üzüntüsünü iki kat artırdı.
 
 
FABRİCİO AĞLADI
 
 
Beşiktaş ilk yarıda Dinamo Kiev'in kontra atakları karşısında çaresiz kalınca devreye 4-0'lık mağlubiyetle girdi.
 
 
Maçın akılda kalan anlarından biri de kaleci Fabricio'nun göz yaşları oldu. Ukrayna ekibinin 4. golünden sonra gözyaşlarına hakim olamayan Fabrico, soyunma odasına ağlayarak gitti.
 
 
DİNAMO KİEVLİ TARAFTARLARDAN ÇİRKİN HAREKET
 
 
Dün geceden bu yana Türklere karşı saldırgan bir tutum sergileyen ve 8-10 kişilik gruplar halinde Türk taraftarları döven Dinamo Kievliler, maçın başlamasıyla çirkin hareketlerine devam etti.
 
 
Maç başlar başlamaz Türk bayrağı, Beşiktaş forması ve atkısı yakan Kievliler, saldırganlıklarını sürdürdüler.
 
 
3 FUTBOLCU UEFA AVRUPA LİGİ'NDE CEZALI 
 
 
Beşiktaş'a Dinamo Kiev yenilgisi pahalıya mal oldu.
 
 
Karşılaşmanın ilk yarısında kırmızı kart gören Andreas Beck, sarı kart gören Adriano ve ikinci yarıda çift sarıdan kırmız kart gören Aboubakar, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak maçta cezalı duruma düştüler.