Direklerin acısını çıkardı!

Galatasaray formasıyla çıktığı maçlarda toplamda 7 kez direği tutturup gol kaydedemeyen Hamit, o direklerin acısını Schalke'den çıkardı.

Direklerin acısını çıkardı!
13 Mart 2013 Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi.

Sezonun en şanssız isimlerinden biri Hamit Altıntop’tu. Milli yıldızın Şampiyonlar Ligi’nde 3 (2 Manchester United, 1 Schalke maçı) Süper Lig’de ise tam 4 topu direklerden geri gelmişti.

Hamit son oynanan Gençlerbirliği maçında da tam 2 kez topu direğe nişanlamış, adeta kahrolmuştu. Ancak Altıntop dün gece 30 metreden Schalke kalesine öyle bir füze yolladı ki, sanki direkten dönen 7 topun intikamını aldı.

Hamit gol sonrası hırsını çıkaramamış gibiydi, yaklaşık 30 metrelik bir deparla gol sevincini yaşadı. Eski takımı Schalke’ye karşı şeytanın bacağını kıran Altıntop, 90 dakika bitiminde şunları söyledi: “İlk maçta saha şartları iyi oyunumuza engel olmuştu ama ben turu atlayacağımıza daha o zaman inanmıştım.

İlk devre bize yakışan futbolu oynadık. İkinci yarı onlar biraz bastırdı doğal olarak. İstediğimize kavuştuk. Kendimi fazla sıkmak istemiyorum. Çok gol atan bir isim değilim. Gole yakın olduğumda gol atmak da istiyorum tabii ki. Eşleşme önemli ama daha önemli olan o günkü performans. Umarım iyi bir eşleşme olur.”

Fanatik