Diri diri yanacaklardı!

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarpıp takla attı.

Diri diri yanacaklardı!
13 Mart 2013 Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi.

 

Bir süre sonra ters dönerek durabilen otomobilde bulunan 2 kişi, yanmaya başlayan araçtan son anda dışarı çıkarak kurtuldu. 
 
Kaza, bugün saat 03.30 sıralarında, Akçay Caddesi üzerindeki Ankara- Aydın çevreyolu girişinde meydana geldi. Karabağlar'dan Gaziemir yönüne giden 28 yaşındaki İbrahim Maltepe yönetimindeki 35 AZ 2257 plakalı otomobil, iddiaya göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Önce yol kenarındaki bariyerlere ardından yön levhasının ayağına çarpan otomobil takla atmaya başladı. Yolun sağ tarafındaki çimenlik ve tümsek alana çıkan otomobil ters dönerek durdu. Sürücü Maltepe ile arkadaşı 32 yaşındaki Mehmet Ünlü, kendi çabalarıyla araçtan çıktı. İki arkadaşın güçlükle içinden çıktığı araç, yanmaya başladı.
 
Bölgeden geçerken kazayı görenler polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince iki yaralıya kaza yerinde ilk müdahalede bulunulurken, itfaiye de alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Yaralılardan sürücü Maltepe yapılan ilk müdahale ardından Atatürk İzmir Eğitim ve Araştırma, arkadaşı Mehmet Ünlü de İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan sadece Ünlü'nün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın söndürüldü. 
 
Hurdaya dönerek kullanılmaz hale gelen otomobil çağrılan çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Sürücü Maltepe'nin alkollü olup olmadığının yapılan kan testinin sonucuna göre belirleneceği kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA