Dirk Kuyt'a sürpriz teklif!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Dirk Kuyt, maçtan sonra bir süre görüştü. Yıldırım'ın görev teklif ettiği ileri sürülen Hollandalı yıldız inkar etmedi: Geleceği konuştuk

Dirk Kuyta sürpriz teklif!
01 Ekim 2016 Cumartesi 14:36 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe ile Feyenoord arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesi sonrası Kadıköy'de ilginç bir zirve gerçekleşti.
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile 3 sezon sarı-lacivertli formayı giyenFeyenoord'un kaptanı Dirk Kuyt, bir süre baş başa görüştü. Görüşmede, AzizYıldırım'ın saygınlığından ve futbol bilgisinden yayarlanmak istediği Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt'a gelecekte Fenerbahçe'de görev yapması için teklifte bulunduğu ileri sürüldü.
 
Dirk Kuyt, bu görüşme ile ilgili gece yarısı basın mensuplarına bilgi verdi. Başkanın teklifini inkar etmeyen 36 yaşındaki yıldız futbolcu, "Geçmişten ve gelecekten bahsettik. Futbolu konuştuk. Benim Fenerbahçe ile güzel bağlantılarım var. Daha önce de söyledim keşke biraz daha uzun süre kalsaydım diye... Gelecekte ne olur şimdiden bilemeyiz. Her şey olabilir" açıklamasını yaptı.
 
FEYENOORD, SAMANDIRA'DA İDMAN YAPTI
Maçtan sonra Hollanda'ya dönmeyen Feyenoord, cuma sabahı Samandıra Can BartuTesisleri'nde sahada ve salonda 1 saat süren antrenman yaptı.
 
Dirk Kuyt, "Burada bu şekilde karşılanmak çok güzel. Tekrar evimde gibi hissediyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Başkan, yöneticiler ve taraftarlar harikaydı. Onlara büyük saygı duyuyorum" dedi. (sporx)