Diş Beyazlatmada Black Powder

Dişlerde ki sararmaların tek nedeni kalıtsal ya da genetik bir durumdan kaynaklanmamaktadır.

Diş Beyazlatmada Black Powder
30 Ağustos 2016 Salı 03:47 tarihinde eklendi, 1.850 kez okundu.

Dişlerde ki sararmaların tek nedeni kalıtsal ya da genetik bir durumdan kaynaklanmamaktadır. Dişler ve ağız bakımının düzensiz ve ya yanlış yapılması da dişlerin sararmasına neden olmaktadır. Yanlış beslnemeyi de buna eklememiz de sakınca yoktur aslında çünkü sindirim ilk olarak dişlerde başlamaktadır ve doğru olmayan beslenmeler de dişlerin sararmasına neden olabilmektedir. Ancak artık black powder adında bir ürün bulunmaktadır. Bir süredir Türkiye'de satışları gerçekleştirilmekte olan bu ürün ile dişleriniz de hangi nedenden kaynaklı sararma olursa olsun beyazlatma sağlayabilmektedir. Dişlerin en çok sararmasında ki neden diş ve ağız bakımının yapılmamasıdır. çoğunlukla bir uzmana danışıldığında da kendilerine aktarılan bilgi bu yönde olmaktadır.
 

Ne kadar düzenli bir şekilde bakım gerçekleştirilir ise o kadar bu sorundan uzak kalınmaktadır fakat bunu düzenli bir şekilde gerçekleştiren kişi sayısı da oldukça azdır çünkü buna vakit ayırmak bir çok kişiye nedensiz bir şekilde saçma gelmektedir. Ancak dişler sararmaya ve ağız kokmaya ve dişler çürümeye başladığı andan itibaren tüm bu düşünceler değişmeye başlar ve zaten black powder kullanmaya da bu aşamalardan sonra başlanılmaktadır. Kimi zaman işe geç kalmamak kimi zaman okula yetişmek, bir randevu ya da belilrli bir işe yetişebilme çabası günün en önemli olan sabah saatindeki bakımın düzensiz bir şekilde yapılması ya da hiç yapılmamasına neden olmaktadır. Halbuki black powder türkiye resmi sitesinde yer alan içeriği siyah diş tozu olan ve instagram sayfasında da belirtildiği gibi aslında bu ürün ile sadece kendinize ayırmanız gereken vakit 5 dakikadır ve bu 5 dakika sonunda aslında diş ve ağız bakımınızı gerçekleştirmiş olacak ve tüm gün daha rahat bir şekilde hareket edebileceksiniz.
 

Yani saatlerinizi ve ya dakiklarınızı ayırmanıza gerek yok. Sadece bir kapsül black powder ürününü bir diş fırçasına döktükten sonra dişlerinizi fırçalayacak ve bu işlemi 2 dakika boyunca yapacaksınız ve sonrasında da ağzınızı bol su ile çalkaladıktan sonra 2 dakika boyunca da normal bir diş macunu ile dişlerinizi tekrar fırçalayacaksınız. Bu aşamada yapacağınız  sadece bu iken ayıracağınız vakitte toplamda 5 dakika iken hala diş ve ağız bakımından uzak yaşıyor olmanız doğru bir tercih sayılmayacak ve ilerleyen zamanlarda dişleriniz ile ilgili daha ciddi sıkıntılar yaşanmasına neden olacaksınız.