Dış Cephe Temizlik Hizmeti Alırken Dikkat Edilecek Noktalar

Dış cephe temizliği günümüzde sıradan bir ihtiyaçtır. Yüksek binaların ve cam dış cephelerin artması ile bu cephelerin temizliği mutlaka yapılmalıdır. Bu tür binalar iş merkezleri, alışveriş merkezleri, holdingler, eğitim kurumları gibi genelde müşteri toplayan yerlerdir. Müşterilere en iyi şekilde hitap etmesi için de temiz ve şık olmaları önemlidir.

Dış Cephe Temizlik Hizmeti Alırken Dikkat Edilecek Noktalar
13 Temmuz 2018 Cuma 12:50 tarihinde eklendi, 1.181 kez okundu.

Dış cephe temizliği günümüzde sıradan bir ihtiyaçtır. Yüksek binaların ve cam dış cephelerin artması ile bu cephelerin temizliği mutlaka yapılmalıdır. Bu tür binalar iş merkezleri, alışveriş merkezleri, holdingler, eğitim kurumları gibi genelde müşteri toplayan yerlerdir. Müşterilere en iyi şekilde hitap etmesi için de temiz ve şık olmaları önemlidir.
 

Cam dış cepheye sahipolan binanız yağmur, toz, kir gibi faktörlerden etkileyecek ve şeffaflığı azalarak lekeler belirecektir. Bu durum binanın hem içten hem de dıştan görünümünü kötü etkiler. Sık sık binanızın dış cephesini temizletmeniz gerekir. Ancak dış cephe temizliği için seçtiğiniz firmanın güvenilirliğinden de emin olmalısınız.
 

Binaya Özel Temizlik
 

Dış cephelerde kullanılan malzemeler çeşitli olabilir. Bu malzemeye uygun özel temizlik maddeleri kullanmak gerekir. Şirketimizce malzemeye özel kimyasal ürün tercih edilir. İşlem esnasında sadece cephenin temiz olması değil, uzun süre temiz kalması arzulanır. Bu yüzden tek katman olarak temizlik hizmetinin yanı sıra leke tutmayı önleyen temizlik katmanları da yapılır. Böylece dış cephenizin en uzun süre ilk temizlendiği günkü gibi kalması sağlanır. Kir, toz, yağmur suyu lekesi ya da diğer lekeleri tutmaması için özel çalışmalar yapılır.
 

Dış cephe temizliği sadece cam cephelerde yapılmaz. Kirlenene her tür cephenin temizlenmesi şarttır. Boya, taş kaplama, metal kaplama ya da Amerikan siding gibi farklı yapılardaki dış cephelerin de temizliği yapılmalıdır. Estanbul art firmamız tarafından bu temizlikler malzemeye özel ürünlerle profesyonelce yapılır.
 

İş Güvenliği
 

Dış cephe temizliğinde en önemli husus güvenli bir şekilde temizliğin yapılmasıdır. Temizlik esnasında temizlik personellerinin hayati riski varsa, iş güvenliği sağlanmamışsa cephenin ne kadar temiz olduğunun hiçbir önemi yoktur. İlk önceliğimiz insan yaşamıdır. Dış cephe temizlik aşaması için öncelikle çalışanlarımızın güvenliğini alıyor ve sonrasında en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.
 

Teknolojik Yöntemler
 

Dış cephe temizliği için binanın yüksekliği ve dış cephenin yapısı gibi kriterler baz alınır. Buna göre yöntem belirlenir. Çok yüksek olmayan binalarda sırıklı sistem kullanılır. Biraz ilkel gibi duran sistem Avrupa’da en çok kullanılan yöntemdir. Bu kadar tercih edilmesinin sebebi maliyetinin az olması ve en önemlisi de iş güvenliğini sağlaması, risk barındırmamasıdır. 20 metreye kadar olan binalarda kullanılabilir. Temizlik firmaları bu yöntemle profesyonel ve sorunsuz işler başarabilirler.
 

Daha yüksek binalar için sırıkla temizlik yapılması performans düşüklüğü yaşatır. Bu yüzden başka yöntemler kullanmak gerekir. Vinç ile temizlik ya da güvenli bir şekilde dağcılık ile cam silimi ya da merdiven dayama gibi yöntemlerdir.
 

Dış cephe temizliğinde kullanılan yöntemler artık oldukça çeşitlidir. Firmamız da tüm bu yöntemleri kullanacak donanım, ekipman ve teknolojiye sahiptir. Binaların yapısı ve dış cephenin durumu gibi etkenlerin yanı sıra müşteri talepleri de değerlendirilir ve en uygun yöntem kullanılır. Temizlik şirketi bu konuda deneyimli olduğu için size en iyisini önerecektir.
 

Kısa Sürede Büyük İşler
 

Binalarda dış cephe temizliği yapılması oldukça kapsamlı bir iştir. Ancak profesyonel firmamız sayesinde en kısa sürede başarı ile bitirilmesi hedeflenir. Bina ticari faaliyetlerde kullanılıyor olabilir ya da müşteri potansiyeli olabilir. Bu tür yerlerde binanın işleyişini aksatmandan, işlevini bozmadan bağımsız bir şekilde çalışıyoruz.
 

Dış cephe temizlik firması arıyorsanız profesyonel hizmete en avantajlı fiyatlarla sahip olmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Piyasada bulabileceğiniz tüm ayrıcalıkların sunulduğu ve deneyimli şekilde hizmet sunan firmamızla siz de en iyi hizmete sahip olacaksınız.