Dış dünyaya kapılarını kapattı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligin son 2 haftasına girerken antrenmanlarını basına kapatma kararı aldı.

07 Mayıs 2013 Salı 20:51 tarihinde eklendi.

 

Ligde 36 puanla 15. sırada bulunan Lacivert - turunculular, lige tutunabilmek adına 2 önemli maça çıkacak. 13 Mayıs Pazar günü Trabzonspor'a konuk olacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, son hafta ise Kasımpaşa'yı ağırlayacak. 
 
Bu hafta oynanacak kritik Trabzonspor maçı öncesi Lacivert - turunculular, antrenmanlarını basına kapattı. Bugün Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan ekip, ligin son haftasına kadar antrenmanlarını basına açmama kararı aldı. Edinilen bilgiye göre bu karar, futbolcuların Trabzonspor maçına full konsantre olması için alındı. 
 
Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yakından ilgilendiren 2 maç daha oynanacak. 37 puanla 14. sırada bulunan Kardemir Karabükspor, 40 puanla 13. sıradaki Sivasspor'a konuk olurken, 36 puanla 16. sırada yer alan Akhisar Belediye de ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak. Ligde kalmak adına sezonun en önemli maçına çıkacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu haftayı kayıpsız geçerek lige tutunmanın hesaplarını yapıyor. 

DHA