Diyadin'in yerine iki aday!

Kasımpaşa'nın yollarını ayırdığı Teknik Direktör Metin Diyadin'in yerine Mustafa Denizli ile Ertuğrul Sağlam'ın adı geçiyor.

Diyadinin yerine iki aday!
24 Eylül 2012 Pazartesi 14:25 tarihinde eklendi.

 

Kasımpaşa'nın yollarını ayırdığı Teknik Direktör Metin Diyadin'in yerine iki teknik adamın ismi geçiyor.
 
Metin Diyadin'i gönderen Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörünü önümüzdeki günlerde açıklaması beklenirken, ilk adaylar arasında Mustafa Denizli ve Ertuğrul Sağlam'ın adı geçiyor.
 
Sportstv’den Aydın Cingöz'ün haberine göre Kasımpaşa Yönetim Kurulu, Brsaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile gelecek sezon için anlaşma imzaladı. Ancak Sağlam, Bursaspor’daki görevinden hemen ayrılıp her an Kasımpaşa’nın başına geçebilir.
 
Kasımpaşa'nın A planı olarak sezon sonuna kadar getirilecek teknik direktör için de Mustafa Denizli adı geçiyor. Malum sağlık sorunları olduğu için Denizli ile en fazla bir senelik anlaşma yapılacak. Gelecek sezon ise takımın başına Ertuğrul Sağlam geçecek.
 
LİGDE İKİNCİ SIRADALAR
 
Süper Lig'de bu hafta Sivasspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Kasımpaşa, ikinci mağlubiyetini alırken Süper Lig'de de ikinci sırada bulunuyordu.
 
Ligde Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş gibi devlerin üzerinde bulunan Kasımpaşa, Bank Asya'da mücadele ettiği 2012'nin Mart ayında Uğur Tütüneker ile yollarını ayırmış ve Metin Diyadin'i göreve getirmişti.