Diyarbakır'da damat dehşeti

Diyarbakır'da eşinin evi terk etmesine sinirlenen 24 yaşındaki S.C., yollarını kestiği eşi 21 yaşındaki Seda C. ile kayınpederi 51 yaşındaki Sinan Çınar'ı tabancayla vurduktan sonrda intihara teşebbüs etti.

Diyarbakırda damat dehşeti
05 Haziran 2013 Çarşamba 18:39 tarihinde eklendi, 1.331 kez okundu.
Saldırıda Sinan Çınar, hayatını kaybederken kızı Seda C. ağır, intihara teşebbüs eden damat S.C. de hafif yaralandı.
 
Merkez Bağlar İlçesi'nde akşam saatlerinde Sinan Çınar ile kızı Seda C., yolda yürürken silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre Sinan Çınar, 3 ay önce kızı Seda C.,'yi evlendirdiği seyyar balık satıcısı damadı Ş.C. ile kızını geçindiremediği gerekçesiyle bir süre önce tartıştı. Ardından kızını evine getiren Sinan Çınar, kocasının yanına gitmesine de izin vermedi.
 
Baba ile kız bugün gittikleri hastaneden dönerken, yollarını kesen damat S.C., eşi ve kayınpederi ile konuşmak istedi. Ancak konuşma talepleri reddedilen S.C., görgü tanıklarının ifadesine göre, belinden çıkardığı tabancayla kayınpederi Sinan Çınar'ın başına ateş etti.
 
Çınar, kanlar içinde yere düşerken, S.C., bu kez tabancayı kendi başına dayayıp tetiğe bastı, ancak tabanca ateş almadı. S.C., ardından tabancayı doğrultuğu eşi Seda C.'nin başına ateş edip vurdu. Genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, S.C., yeniden başına dayadığı silahı ateşlemek isterken, çevrede bulunanlar müdahale edip almak istedi. Yaşanan karmaşada bu kez bıçak çıkaran S.C., kendi boğazını kesti. Vatandaşlar, S.C'.nin elinden bıçağı alarak etkisiz hale getirdi.
 
Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Sinan Çınar'ın öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Seda C., ile kendi boğazını kesip hafif yaralanan kocası S.C., hastaneye götürülüp tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

DHA