Diyarbakır'dan acı haber

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu

Diyarbakırdan acı haber
10 Şubat 2016 Çarşamba 19:47 tarihinde eklendi.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Uzman Çavuş Osman Öz'ün şehit olmasının ardından Asker Hastanesi'nde tedavisi süren ve durumu ağır olan 1 uzman çavuş daha doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Çatışmada 1 PKK'lı da etkisiz hale getirildi. 
 
Diyarbakır'ın 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı süren merkez Sur İlçesi'nde güvenlik güçlerinin hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonları sürüyor.
 
Bugünkü operasyonlar sırasında PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateş sonucu 1 asker, çatışma ve meydana gelen patlamada ise 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı askerlerden durumu ağır olan 1 asker doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
 
ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ
 
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Osman Öz'ün şehit olmasının ardından Asker Hastanesi'nde tedavisi süren ve durumu ağır olan 1 uzman çavuş daha doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.