Diyarbakırspor kalecisinden özür

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele Diyarbakırspor'da izinsiz kampı terk edip Yeni Malatyaspor maçına çıkmayan kaleci Osman Kurtuldu, Diyarbakırspor camiasından özür diledi.

Diyarbakırspor kalecisinden özür
28 Mart 2012 Çarşamba 19:11 tarihinde eklendi, 1.888 kez okundu.

Kulüp binasında Basın Sözcüsü Kenan Aksu ile basın toplantısı düzenleyen kaleci Kurtuldu, Yeni Malatyaspor maçı öncesi yaşanan bazı olaylar nedeniyle kampı terk ettiğini ve bu maçta arkadaşlarını yalnız bıraktığını söyledi. Yaptığı bu davranışlardan dolayı çok pişman olduğunu vurgulayan Kurtuldu, bu davranışlarından dolayı, başta futbolcu arkadaşları olmak üzere Teknik Direktör Levent Numanoğlu ve başkan Nurullah Edemen ile yöneticilerden özür dilediğini bildirdi.

Yaptığı hatayı anladığını dile getiren Kurtuldu, ''Bazı insanları dikkate almamalıydım. Hata yaptığımı anladım. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Yeni Malatyaspor maçına çıkmadığım için Diyarbakırspor camiasından özür diliyorum. Başkanımıza saygısızlık yaptığım için özür diliyorum. Ligde kalmak için çaba göstereceğim'' dedi.

Basın Sözcüsü Aksu ise, Osman Kurtuldu'nun yaptığı hatanın farkına vardığını belirterek, ''Yaptığı hatayı unutup, ligde kalan maçlarımızı düşüneceğiz. Bu gelişme daha önemli gelişmelerin çözümü için vesile olacaktır'' diye konuştu.