Dizi tarihinde devrim olacak!

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç'nin sinemada devam edebileceğini belirtti ve "Behzat Ç Ankara Yanıyor"un kadrosuna yeni katılan isimleri açıkladı.

Dizi tarihinde devrim olacak!
06 Temmuz 2013 Cumartesi 11:31 tarihinde eklendi, 1.257 kez okundu.
3 yıl süren ekran yolculuğu geçtiğimiz haftalarda sona eren Behzat Ç dizisinin devamı niteliğide çekilen "Behzat Ç Ankara Yanıyor" filminin çekimleri devam ederken başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun açıklamaları dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.
 
Beşikçioğlu twitter sayfasından "Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmi sinemada gerekli desteği görürse ayda 1 ya da 2 defa Behzat Ç. dizisi sinemada devam edecek" notu ile dizinin sinemada devam edebileceğini duyurdu.
 
Beşikçioğlu "Bunu bırakın Türkiye de dünyada mümkün olmayacağını herkes biliyor! Bariz adam yapımın seyirciyi karşına almama çabası" diyen bir takipçisine de, "olmayacak bir şeyi gündeme getirmezler. Bakalım bizlerde bilemiyoruz bekleyip göreceğiz" cevabını verdi.
 
Bir başka takipçisinin "Dizinin bir bolümü icin sinemaya gitmek tutmaz. Web uzerinden makul bir ucret karşılığı izlenebilse mesela" sorusuna ise "internet olayına sıcak bakılmıyor korsan olaylarından dolayı" karşılığını verdi.
 
Erdal Beşikçioğlu filmin 1 Kasım'da vizyona gireceğini ve kadroya Sadi Celil Cengiz, Tuğrul Tülek, Rıza Kocaoğlu, Tolga Tekin, Sanem Çelik ve Seranay Sarıkaya gibi isimlerin dahil olduğunu da bildirdi.