Dizideki cinayeti görüp polise ihbarda bulundu

Cinayet ihbarı için Gayrettepe'deki emniyet yerleşkesine giden Ahmet T. ifadesiyle polisleri şaşkına çevirdi. Polis, Ahmet T.'ye cinayetin ne zaman ve nerede işlendiğini sordu. Bu soru, güldüren gerçeği ortaya çıkardı. Yaşlı adam “Televizyondan izledim. Canlı izledim. Adamı öldürdüler” dedi

Dizideki cinayeti görüp polise ihbarda bulundu
30 Mayıs 2016 Pazartesi 10:23 tarihinde eklendi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Gayrettepe’deki yerleşkesi, fıkraları aratmayan bir olaya sahne oldu. Önceki gün binaya giden 75 yaşındaki Ahmet T., kapıdaki görevli polislere “Bir cinayeti ihbar edeceğim” dedi. Bunun üzerine polis, yaşlı adamı Cinayet Büro Amirliği’ne yönlendirdi. Yaşlı adam, buradaki görevliye de şahit olduğu korkunç bir cinayeti anlatacağını söyledi. Polis memuru, Ahmet T.’yi hemen oturttuktan sonra anlattıklarını not etmeye başladı. Yaşlı adam heyecanlı bir şekilde “Bir adamı kaçırdılar. Odaya soktular. Bir kişi ona ateş etti. Öldürüp sonra da kaçtılar” dedi.
 
TELEVİZYONDA İZLEMİŞ 
Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre ihbarcı vatandaşın anlattıkları bitince ekipler hemen harekete geçti. Kayıtlarda bu ihbarla ilgili bir bilgi olmadığını tespit eden polis, Ahmet T.’ye cinayetin ne zaman ve nerede işlendiğini sordu. Bu soru, güldüren gerçeği ortaya çıkardı. Yaşlı adam “Televizyondan izledim. Canlı izledim. Adamı öldürdüler” dedi. Durumu anlayan görevliler, Ahmet T.’yi kırmamak için çay ikram ettikten sonra olayı araştıracaklarını söyledi.