Doctor Strange full izle 2016

4 Kasım 2016 tarihinde seyirciyle buluşacak filmlerden birisi de Doctor Strange filmi. ABD yapımlı filmin yönetmen koltuğunda Scott Derrickson oturuyor.

Doctor Strange full izle 2016
18 Ekim 2016 Salı 15:27 tarihinde eklendi, 1.700 kez okundu.

4 Kasım 2016 tarihinde seyirciyle buluşacak filmlerden birisi de Doctor Strange filmi. ABD yapımlı filmin yönetmen koltuğunda Scott Derrickson oturuyor. Filmin türü Bilim Kurgu, macera, aksiyon ve fantastik türündedir. Kevin Feige’nin yapımcılığını üstlendiği filmin konusu Marvel Comics’in aynı adı taşıyan hikayesinden kurgulanmış. Filmin süresi ise 1 saat 55 dakika sürüyor.

Doktor Strange full izle filmi beyin ve sinir cerrahı Doktor Stephen Strange’in hayat hikayesini anlatıyor. Başarılı bir cerrah olan Stephen Strange geçirdiği bir tarafik kazası sonrası gizli güçlerini keşfediyor. Trafik kazasından sonra gizli bir dünyayı ve farklı bir boyutu keşfeden Stephen Strange kendi güçleriyle de tanışıyor. Doktor Stephen Strange geçirdiği kaza sonrası ellerinde sorun yaşıyor ve mesleğini yapamıyor. Bunun için Tibet’te yaşayan Ancient One isimli büyücünün yanına gitmeye karar verir, onun iyileşmeyi umut eder. Ama Tibet’e gittiğinde birçok farklı güçle savaşmak zorunda kalır. Doktor Strange daha önce keşfettiği gizli güçleri Tibet’te kullanmak zorunda kalır. Burada sıradan bir doktor olan Stephen Strange büyük bir kahramana dönüşür ve bu süreçte büyücü Ancient One hep yanında olur ve ona yol gösterir.

Doktor Strange isimli filmde Stephen Strange’i ünlü İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch canlandırıyor. Filmde büyücü Ancient One rolünde ise karşımıza ödüllü oyuncu Tilda Swinton çıkıyor. Filmde Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams ve Benedict Wong gibi oyuncular da yer alıyor.

1080p film izle adresiniz Günün Filmleri sitenizde yerli komedi filmlerinden Adam Mısın da var! Beyaz Futbol'un efsane isimleri bu filmde buluşuyor.. Adam mısın 2016 izle tam bir komedi filmi. Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Ertem Şener, Sinan Engin gibi isimlerden oluşan dev kadro komediyi doruklara çıkarıyor.. Her hafta spor programı ile izleyiciyi gülüp geçiren ekip bu sefer farklı bir olayda komik olaylar yaşıyor.