Doğal görünümlü Saçlar için Dhi saç ekimi

Doğal görünümlü ve sağlıkla uzayan saçlara sahip olmanın en kestirme yolu Dhi saç ekimi olmaktadır.

Doğal görünümlü Saçlar için Dhi saç ekimi
18 Mayıs 2016 Çarşamba 20:30 tarihinde eklendi, 2.822 kez okundu.

Doğal görünümlü ve sağlıkla uzayan saçlara sahip olmanın en kestirme yolu Dhi saç ekimi olmaktadır.
 

Dış güzelliğimizin yansıması olan saçlar her farklı bir model ile bambaşka bir görüntüye sahip olmamızı sağlamaktadır.  Bakımlı, ışıltılı ve gür saçlara sahip olan kişiler görüntüsü ile dikkat çekerken aynı zamanda olduğundan çok genç bir görüntü oluşturmaktadır.  Bazen her birey gür saçlara sahip olmayabilmekte hatta dökülen saçlar yüzünden kellik gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilmektedir. Günümde kellik bir sorun olmaktan çıkmaktadır. Gelişen teknolojik tıbbi yöntemler saç dökülmelerinin önüne geçmekte hatta dökülen saçların yerlerine daha sağlıklı çıkan saç ekimi uygulaması yapılmaktadır.
 

Dökülen saçlarınız yüzünde hayatı kendinize zindan etmeyin. En doğru yöntemlerle istediğiniz gür saçlara kolayca kavuşmanızı sağlayacak uzman kişilerden yardım alarak sizlerde saç ekimi tedavisinden yararlanabilirsiniz. Son dönemlerde artan taleplere bağlı olarak saç ekimi uygulaması bir hayli artış göstermiş durumdadır. Buna bağlı olarak saç ekimi fiyatları zannedildiğinden çok daha makul fiyatlarla uygulanmakta ve yüzlerce kişi istediği saçlı görüntüye kavuşmuş durumdadır.
 

 Saç dökülmelerinin çok çeşitli nedenleri bulunmaktadır. Bu nedenlere bağlı olarak saçlarınız zamanla dökülebilir hatta kellik sorunu ile karşı karşıya dahi kalabilirsiniz. Saç dökülme nedenlerine bakıldığında birbirinden farklı olay ve durum ortaya çıkmaktadır.
 

Günümüzdeki hızlı yaşantıya bağlı olarak gelişen aşırı stres saç dökülmelerini tetikleyen en bariz sorunlardan bir tanesidir.
 

 En çok yaşanan durumlar şunlardır;
 

Saç dökülmesinin nedenleri
 

Saç dökülmesinin nedenlerini incelediğimizde karşımıza çok fazla etken, neden ve tetikleyici unsur çıkmaktadır. Günümüzün en çok karşılaşılan sorunlarından birisi haline gelen saç dökülmelerinin temel nedenlerine bakıldığında DNA’lardan ileri gelen genetik yatkınlık, dengesiz ve sağlıksız bir beslenme programı, zaman içerisinde kronikleşen hastalıklar, güzelleşmek adına saçlar üzerinde uygulanan şekillendirme işlemleri,  ve bunun gibi daha çok farklı sayıda neden saçların dökülmesine neden olmaktadır.


Erkek ve bayanlarda yaşanan saç dökülme nedenleri kendi arasında bazı farklılıklar oluşturmaktadır.
 

Erkelerde görülen saç dökülmeleri yani Androgenetik alopesi, bu tür saç dökülmeleri özellikle 20li yaşlarda görülen erken görülen ve kısa sürede başın tepe kısmının açıkta kaldığı saç dökülme şeklidir. Bu tip saç dökülme sorunlarının altında yatan ilk neden genetik alt yapılıdır.
 

Kadınlarda yaşanan saç dökülme durumu ise son derece yaygın yaşanan bir durumdur. Her 10 kadından birinde görülen bu saç dökülme şekli saç ayrımından başlayan, cansız ve zamanla başın her türlü bölgesinden seyrelerek dökülen saç dökülme şeklidir. Bu saç dökülme yönteminin ardında yatan asıl neden yine genetiğe balı ve bazı psikolojik sorunlardan kaynaklanabilmektedir. Kadın ve erkeklerde yaşanan saç dökülme sorunlarına saç ekimi uygulaması yapılarak etkili sonuçlar alınabilmektedir.

 

Günümüzde çağdaş ve modern saç ekip teknikleri bulunmaktadır bu tekniklerden en sık kullanılmakta olanlar ise Dhi saç ekimi ve perkütan saç ekimi uygulamalarıdır.
 

Dhi saç ekimi ile normal saç onarım yöntemlerinden çok daha gelişmiş bir işlem sayesinde istenilen gür saçlara kavuşmak mümkündür.
 

Bu özel yöntem sayesinde neşter kullanımı ve dikiş gibi cerrahi işlemler gerektirmez. son teknoloji yeniliklerden yaralanarak doğal görünümlü sağlıklı saçlara sahip olabilmek mümkündür.
 

Şahane sonuçlar elde edebileceğiniz Dhi saç ekimi sayesinde neşter kullanımı geremezken aynı zamanda yara işi gibi istenmeyen etkiler ortaya çıkmaz.  İşlemin ardından bir ömür boyu saçlarınız normal bir şekilde büyümeye devam eder ve izlere istediğiniz sağlıklı gür saç görüntüsüne kolayca kavuşturabilir.
 

Diğer bir saç ekim yöntemi ise; perkütan saç ekimidir. perkütan saç ekimi, diğer yöntemlerden farklı olarak saç köklerinin yanal kesiler yerine iğneler ile açılan yuvarlak deliklerin içerisine yerleştirilerek uygulandığı bir saç ekim tekniğidir.
 

Olabildiğince sıkı saç kökleri ve doğal görünümlü saçlar için son dönemlerde en çok tercih edilen saç ekim yöntemi olmaktadır.
 

Doğal açıda çıkan saçlar ve iz kalmadan yapılan bir saç ekme işlemi için sizler de perkütan saç ekimi uygulamasını en iyi şekilde yapan uzman hekim Op.Dr.Güncel Öztürk eşliğinde alarak hayalini kurduğunuz gürlükten oluşan saçlara kolayca ve ekonomik bir şekilde kavuşabilirsiniz.