Doğalgazdan zehirlenen 5 Afgan’ın kimliği netleşti

Zeytinburnu’nda karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 5 Afgan’ın kimliği netleşti.

Doğalgazdan zehirlenen 5 Afganın kimliği netleşti
02 Ocak 2013 Çarşamba 13:17 tarihinde eklendi.

 

 Ölen şahısların, Nagibullah Walizade (29) ile Muhabullah Alim (26) adlı kardeşler ile Enaiatullah Saifullah (28) ile Khudaibird Saifullah (20)adlı kardeşler ve Soorash Vahab (22) olduğu belirlendi.
 
Ziya Gökalp Mahallesi 47/5 Sokak 1 numarada bulunan apartmanın bodrum katında dün akşam Afganistan uyruklu 5 kişinin cesedi bulundu. Polis, itfaiye ve İGDAŞ görevlilerinin yaptığı ilk incelemeye göre, şahısların karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi. İGDAŞ tarafından yapılan yazılı açıklamada da “Zehirlenmeye şofbenin bacasından sızan karbonmonoksit gazının sebep olduğu tahmin edilmektedir.” denildi.
 
ÖLENLERİN KİMLİKLERİ NETLEŞTİ
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde hayatını kaybeden Afgan uyruklu şahısların kimlikleri de tespit edildi. Cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Nagibullah Walizade ile Muhabullah Alim’in, Enaiatullah Saifullah ile de Khudaibird Saifullah’ın kardeş olduğu öğrenildi. Soorash Vahab’ın cenazesi de diğerleri gibi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. 5 kişinin hayatını kaybettiği evi Enaiatullah ve Khudaibird Saifullah kardeşlerin kiraladığı, diğer şahısların misafir olarak yanlarına geldiği iddia edildi.
 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CİHAN