Doğru Pvp Server Seçimi İçin Önemli Noktalar

İnternetin günümüz mdern teknolojisi sayesinde çok daha kolay bir şekilde erişilebilir bir hale gelmesi ile

Doğru Pvp Server Seçimi İçin Önemli Noktalar
20 Nisan 2016 Çarşamba 01:01 tarihinde eklendi, 1.903 kez okundu.

İnternetin günümüz mdern teknolojisi sayesinde çok daha kolay bir şekilde erişilebilir bir hale gelmesi ile birlikte oyunlarda artık internet tabanlı hale geldi. Özellikle 2000’li yıllardan itibaren dünyanın her yerinde oyun tutkunlarının ilk tercihi internet tabanlı MMORPG rol yapma oyunlarından yana oluyor. Uzun süreli bir oyun deneyimini anlık mücadeleler ve gerçek rakipler ile sunan bu tarz oyunlar arasında Metin2 yüksek aktif kullanıcı sayısı, geniş haritası ve daha özgür oynanış biçimiyle ön plana çıkıyor.

 

2005 yılında hizmete açılan bu oyun dünyasına yönelik olarak 2007 yılında yurtdışında pvp serverler hizmet vermeye başladı. Normal Metin2 sunucularında yer alan oyuncuların yoğun şekilde ilgi gösterdiği bu özel Metin2 sunucuları, Türkiye’ye 2008 yılında girmeye başladı. 2008 yılından bu yana Türkiye’de oyun tutkunlarının ilk tercihi haline gelen pvp serverler, normal Metin2 Türkiye sunucularına göre daha kolaydır. Aslında zor, kolay ve orta olmak üzere 3 farklı zorluk derecelendirmesinde açılan bu özel serverlerde ilk aşamaların hızlı bir şekilde geçilerek, gerçek mücadelelerin yaşandığı seviyelere hızlı şekilde ulaşılabilmesine yardımcı olmasından dolayı çok daha kolay olduğu konusunda bir algı bulunuyor.

 

Metin2 için hazırlanan pvp serverlerin çok geniş özellikleri bulunuyor. Başta kişiselleştirilebilir serverler olmaları oyunun daha renkli hale gelebilmesi ve normal Metin2 Türkiye sunucularında yaşanan sorunlara yönelik olarak gerekli önlemlerin alınabilmesine olanak veriyor. Bu durumda oyun keyfinin kesintiye uğramadan son derece kaliteli ve keyifli bir şekilde deneyim edilebilmesine yardımcı oluyor. Metin2 pvp serverler genel olarak editli-editsiz şeklinde iki ana gruba ayrılıyor. Ayrıca özel event günleri gibi çeşitli oyun içi etkinlikleri ile Metin2 oyununu daha renkli bir hale getiriyor ki günümüzde bu denli yoğun şekilde tercih ediliyor olmalarının en önemli sebepleri arasında bu da yer alıyor.

 

Metin2’ye özel olarak hazırlanan pvp serverlere yoğun bir ilginin bulunuyor olması günümüz modern çağında son derece geniş alternatiflerin oluşmasına yol açıyor ki bu durumda seçilecek serverin önceden iyi bir şekilde araştırılması ve analiz edilmesi zorunluluğunu doğuruyor. Bu konuda oyunculara önemli bir avantaj sunan www.metin2-pvpserverler.org web portalında oyuncular tüm serverler ile ilgili olarak ayrıntılı bilgileri alabilme şansını yakalıyor.