Doğu Perinçek'in maketiyle imza kampanyası

İşçi Partisi (İP) Balıkesir İl Başkanlığı, Genel Başkanları Doğu Perinçek'in tutukluluğunun 6'ncı yılında 'AKP-PKK Anayasasına Hayır' adlı imza kampanyası başlattı.

Doğu Perinçekin maketiyle imza kampanyası
21 Mart 2013 Perşembe 19:29 tarihinde eklendi.

 

İmza masasına Doğu Perinçek'in maketini koyan partililer, yüzlerine de Perinçek maskesi taktı.
 
İşçi Partisi Balıkesir lİ Teşkilatı bugün saat 17.30'da Yeşilli Meydanı'nda partinin Genel Başkanı Doğu Perinçek'in tutukluluğunun 6'ncı yılında 'AKP-PKK Anayasasına Hayır' adlı imza kampanyası yaptı. İP İl Başkanı Ramazan Kuban, "ABD'nin aletleri AKP ve BDP koalisyon kurarak, Türk milletine savaş açtı. Tayyip Erdoğan ve Abdullah Öcalan elele Türk milletini anayasadan silmeye kalkıyor.

Yaptıkları iş Atatürk Devrimi'ni yıkma girişimidir. "Açılım' dedikleri, bir barış süreci değil, bölünme ve kanlı bir savaş senaryosudur. Biz devrimle millet olduk. Türk de biziz, Kürt de biziz, hepimiz büyük Türk milletiyiz. Bölmeye kalktıkları bu ülke, sahipsiz bir arazi değildir. Türk milletini ayaklar altına almak isteyenlerin, milletin ayakları altında kalacağını tutanak altına alıyoruz. Türk milletinin ayakları altında kalacaksınız. Balıkesir halkını bölünme anayasasına karşı çıkmak için isyan etmeye, imza masasına çağırıyoruz. 22 ve 23 Mart'ta da burada olacağız" dedi.
 
Topladıkları imzaları TBMM'ye göndereceklerini açıklayan Başkan Kurban, 8 Nisan'da Silivri'ye gideceklerini belirtip, "Bütün halkımızı, siyasi partileri, kitle örgütlerini, sendikaları, Silivri duvarlarını yıkmaya çağırıyoruz. 8 Nisan'da bütün halkımızı Silivriye çağırıyoruz. Türkiye Atatürk'te birleşerek, Türk milleti Atatürk'te birleşerek özgür, bağımsız bir ülke mutlaka olacaktır" diye konuştu.

DHA