Doğum gününü sahnede kutlayacak

Hayatında ilk kez bu cumartesi akşamı vereceği ‘Başrolde Emel Sayın’ adlı konserinde sahnede doğum günü kutlaması da yapacak olan ünlü sanatçı, konserini, duygularını ve müzik hayatındaki kilometre taşlarını Hafta Sonu’na anlattı.

Doğum gününü sahnede kutlayacak
20 Kasım 2011 Pazar 09:21 tarihinde eklendi.

 

Emel Sayın, 19 Kasım Cumartesi günü kutlayacağı doğum gününe farklı bir şekilde hazırlanıyor. O akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahnesinde konser var, sürprizler var, şarkı var, pasta var. Bu fikir kimden çıktı, nasıl gelişti?
 
Böyle bir konseri yapma fikri en az bir yıldan beri konuşuluyordu. Sinan Kuzucu, bu konserin üzerinde çok duruyordu. Benim çok yapmak istediğim bir konserdi, o da bu yüzden önemsedi. Sonunda karar verildi ve hazırlıklar başlatıldı, bugüne geldik. Bu kararı Sinan Bey’le birlikte aldık. Sonrasında “İçeriğinde ne olmalı?” diye düşünmeye başladık. Her zamnanki gibi düz ve alışılagelmiş konser gibi değil de, biraz eğlenceli olsun istedik. Bu nedenle içine çeşitli şeyler koymak için çok çalıştık. Ben de biraz zor bir insanım herhalde.
 
Siz zor değil, sanata karşı titiz bir insansınız.        
 
(Gülüyor) Evet, öyle de diyebiliriz. Titizliğim var. Her gün yeni bir şey geliyor aklıma. Sinan Bey, “Sizin bilmediğiniz sürprizler var” diyor. Gerçekten ne olacağını ben de tam olarak bilmiyorum.
 
Siz de merak ediyorsunuz, öyle mi?
 
Evet, ben de merak ediyorum. Aslında en güzeli, konserin doğum günüme denk gelmesi. Benim doğum günüm 20 Kasım. Ve ben saat 24.00’te sahnede olacağım için 19 Kasım’dan 20 Kasım’a geçişi, kısacası doğum günümü sahnede yaşamış olacağım. Bu da sanat hayatımda bir ilk olacak. Yeni yaşımın ilk saniyelerinde sahnede olacağım. Benim için müthiş bir duygu bu.