Doğuş büyük sırrını açıkladı

Şarkıcı Doğuş, katıldığı programda saksı pozlarıyla ilgili açıklama yaptı. Doğuş açıklamasında o poz ile seksepalliği yansıtmadığını ve bir yıldır spor yapmadığını anlatırken, aldığı protein iğnelerinden dolayı çocuğunun olmadığını söyledi.

Doğuş büyük sırrını açıkladı
24 Kasım 2011 Perşembe 13:38 tarihinde eklendi, 1.767 kez okundu.

Okan Bayülgen'in sunduğu 'Kral Çıplak' programına konuk olan Doğuş, neden soyunduğunu anlattı. 68 kuşağının çiçek çocuklarının Türkiye'de de olabileceğini belirten Doğuş, görüşlerini ilk kez izleyicilerle paylaştı.

 
"BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR"
 
Çok konuşulan çıplak pozlarıyla ilgili açıklamalar yapan Doğuş, şu ifadeleri kullandı "Bu eylemden keyif alıyorum. Kimin ne yazdığı önemli değil benim için. Eskiden tepkilerimi küfür ederek dile getirirdim şimdi sevgiyle, aşkla dile getiriyorum. Ben burada seksapelliği yansıtmıyorum. 1 yıldır spor yapmıyorum. Benim kullandığım iğnelerden dolayı çocuğum olmuyor. Protein iğneleri bunlar, tedavi olursam yine sorun yok. Ben seks sembolü değilim, bu bir tepki. Rusya'da neden tavuğa, damacanaya, bebeğe tecavüzle karşılaşmıyoruz? Çünkü orada çıplaklık sıradan bir olay. Bizim ülkemizde her şey kapalı kutu. Bu nedenle bir sapkınlık var. "
 
BU BİR EĞLENCE DEĞİL, EYLEM
 
Amacının eğlence değil, eylem yapmak olduğunu söyleyen Doğuş, "O fotoğraflarda gözüken pek de bir şey yok" dedi. Doğuş yakında "Hadi Çiçeğim" adlı şarkısını yeni bir versiyonla yeniden piyasaya süreceğini vurguladı.