Doktor, hastadan şikayetçi oldu

AYDIN Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor Mutlu Seçil İnci, kendisiyle ilgilenilmediğini ileri sürerek taşkınlık yapıp, kendisine hakaret ettiğini söylediği hasta hakkında savcılığa şikayette bulund

Doktor, hastadan şikayetçi oldu
28 Ağustos 2016 Pazar 19:56 tarihinde eklendi.
AYDIN Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor Mutlu Seçil İnci, kendisiyle ilgilenilmediğini ileri sürerek  taşkınlık yapıp, kendisine hakaret ettiğini söylediği hasta hakkında savcılığa şikayette bulundu.
 
Aydın Devlet Hastanesi'ne dün yüksekten düşme şikayetiyle gelen Aydın Sulama Birliği'nde görevli bir kişi acil serviste tedaviye alındı. Acil serviste, iddiaya göre tedavi sırasını bekleyen hasta, kendisiyle ilgilenilmediğini ileri sürüp, ortalığı birbirine kattı. Kapıları tekmeleyen, doktor ve hastane çalışanlarına küfür edip, hakaretlerde bulunan hasta, güçlükle sakinleştirildi. 
 
Kolunun çok ağrıdığını söyleyip, bir an önce tedavisinin yapılmasını isteyen hastanın röntgen filmi çekildi. Ancak, çekilen röntgen sonucunda hastanın kolunda kırık, çıkık gibi söylediği kadar ağrı yapacak bir sorun olmadığı belirlendi. 
 
Bunun üzerine Dr. Mutlu Seçil İşçi, ciddi bir sağlık sorunu olmadan kendilerini meşgul edip, hakaretlerde bulunan hasta hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.