Dolaptan izinsiz aldığı poğaçaların parasını bıraktı

Bilecik'te bir iş yerinin önündeki kapağı açık tutulan ekmek dolabından ücretini ödemeden 3 poğaça alan kişi, bir süre sonra yazdığı notu ve 4 lirayı aynı dolaba bıraktı.

Dolaptan izinsiz aldığı poğaçaların parasını bıraktı
07 Şubat 2016 Pazar 19:02 tarihinde eklendi.
BİLECİK'te Erhan Bayrakçı'ya ait kuruyemişçi dükkanı önünde duran cam dolabın içerisinden işyeri açılmadan önce 2 günde 3 adet poğaça alan kimliği belirsiz kişi,  'Hakkınızı helal edin. Param yoktu, kapağı açık bıraktığınız için teşekkür ederim. Parasını bırakıyorum' şeklinde not ve yanına da 4 lira para bıraktı.
 
İstiklal Mahallesi Tevfikbey Caddesi'nde 'Bayrakçı Kuruyemiş' adlı dükkan işleten Erhan Bayrakçı, dün sabah işyerinin önünde duran içerisine simit ve poğaçaların konulduğu cam dolapta 4 lira para ile bir kağıda yazılmış notla karşılaştı. 'Kusura bakmayın. 2 gündür toplam 3 poğaça aldım, hakkınızı helal edin. Param yoktu, kapağı açık bıraktığınız için teşekkür ederim. Parasını bırakıyorum' yazılı notu okuyan Bayrakçı, çok duygulandığını söyledi.
 
Erhan Bayrakçı, işyerinin önündeki cam dolabın sürekli olarak dışarıda durduğunu, işyeri açılmadan sabah erken saatlerde buraya bir fırıncı tarafından simit ve poğaça bırakıldığını belirtti. Kendisinin de işyerini açtığında bu simit ve poğaçaları sattığını söyleyen Bayrakçı, "Kim olduğunu bilemediğimiz bir kişi buradan son 2 günde sabah erken saatlerde 3 poğaça almış. Daha sonra da yazdığı bir notla birlikte fazlasıyla parasını dolaba bırakmış. Bu bizi çok duygulandırdı" dedi.