Dönme dolapta cinsel ilişkiye girdiler

ABD'de genç bir kızla dönme dolapta cinsel ilişkiye girerken görüntülenen 27 yaşındaki adam, hakkındaki suçlamaları oldukça ilginç iddialarla açıklamaya çalıştı. Bu arada genç adamın kefaletini nişanlısının ödediği de ortaya çıktı.

Dönme dolapta cinsel ilişkiye girdiler
14 Şubat 2016 Pazar 20:12 tarihinde eklendi, 2.773 kez okundu.
Las Vegas kentinde genç bir kızla dönme dolapta seks yaparken görüntülenen Philip Frank Panzica III, hakkındaki suçlamalara ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
 
27 yaşındaki Panzica 21 yaşındaki Chloe Scordianos ile 5 Şubat günü kamuya açık alanda cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.
 
ABD medyasında çıkan haberlere göre; Panzica, olayın yaşandığı gün nişanlısı Mistie Bozant ile evleneceğini fakat Bozant'ın başka bir erkekten hamile kaldığından şüphelendiği için kavga ettiklerini söyledi.
 
Panzica,  Dönme dolaba binmeden önce cinsel ilişkiye girmeyi planlayıp planlamadıkları yönündeki bir soruya "Planlı değildi, sadece öyle hissettim." şeklinde yanıt verdi. 
 
Panzica'yı karakoldan kurtaran kişi ise şüphelendiği için aldattığı nişanlısı oldu. Nişanlısının ödediği 3 bin dolar kefaletle iki gün kaldığı hapisten çıkan Panzica, yaşanan her şeyden pişmanlık duyduğunu söyledi. 
 
Dönme dolapta güvenlik tarafından dahili telefon sistemiyle yapılan uyarıları dikkate almayıp, herkeisn görebileceği şekilde cam kabin içinde cinsel ilişkiye giren  Panzica ve Scordianos'u  kabinlerdeki insanlar cep telefonuyla görüntülemişti.