Dönüş çilesi başladı

Bayram tatiline giden tatilcilerin dönüşlerinde de yoğunluk yaşanmaya başladı. Dönüş yolundaki tatilciler, Kırıkkale-Kayseri, Samsun ve Sivas karayolunda yoğun trafikle karşılaştılar.

Dönüş çilesi başladı
30 Temmuz 2014 Çarşamba 11:14 tarihinde eklendi.
Kırıkkale kent girişindeki yollarda araçlar uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle de ulaşımı durma noktasına geldi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik ekipleri üç ayrı karayolunda geniş kapsamlı önlemler alıp, yoğunluğun olduğu bölgelerde trafik akışını rahatlatmaya çalıştılar. Ekipler, yoğunluğun ve kaza riskinin olduğu karayollarında aldıkları önlemle birlikte sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyardılar.
 
BANDIRMA'DA DÖNÜŞ İZDİHAMI
BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde, tatilcilerin dönüş izdihamı erken başladı. Sabahın erken saatlerinde, İstanbul'a gitmek için limanda oluşan uzun kuyruklar dikkat çekti.
 
Ramazan Bayramı'nın son günü, İstanbul'a dönmek için Bandırma Limanı'nda uzun kuyruklar oluştu. Sabah saat 09.45'te başlayan araç ve yolcu taşıma işlemleri, saat 23.55'e kadar devam edecek. Normalde gün içersinde Yenikapı ile karşılıklı olarak 4 seferin yapıldığını hatırlatan İDO Yetkilileri, bayram nedeniyle yoğunluğun dikkate alınması sonucu sefer sayısını 6 feribot ve 4 deniz otobüsü olamak üzere 10'a çıkardıklarını söylediler. Yetkililer, bayramın son günü Bandırma Limanı'ndan İstanbul'a toplam 5 bin 600 yolcu ve bin 200 aracın taşınacağını kaydettiler.