Dördüncü kattan ölüme atladı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, girdiği işlerde başarılı olamayınca bunalıma giren ve bir süredir de psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 29 yaşındaki Mehmet Taşkın, dördüncü katındaki dairenin balkonundan atladı. Ağır yaralanan Taşkın, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Dördüncü kattan ölüme atladı
31 Ekim 2014 Cuma 15:39 tarihinde eklendi.
Olay, Alsancak Semti 1483 Sokak numara 17'deki 6 katlı binanın 4'üncü katında bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Tire İlçesi'nde şarküteri işi yapan ancak başarılı olamayınca İzmir'e yerleşen Mehmet Taşkın, burada da bir süre emlakçılık yaptı. Ancak, bu işte de başarılı olmayan Taşkın maddi sıkıntı yaşamaya başladı.

Bunalıma giren ve yaklaşık 1 yıldır da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen talihsiz genç, sabah saatlerinde dördüncü kattaki evin balkonuna çıkıp bir anda kendini boşluğa bıraktı. Binanın alt katında bulunan işyerinin tentesine çarptıktan sonra beton zemine çakılan Taşkın ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, Taşkın'ı ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Taşkın hayatını kaybetti. Taşkın'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
 
DAHA ÖNCE DE DENEMİŞ
 
Yaşamına son veren Taşkın'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Taşkın'ın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu, ancak yakınlarının son anda fark etmesiyle kendisini engellediği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.