Dört kafadar, görevli kılığında Petersburg havalimanının apronuna girdi

Rusya'da havaalanı çalışanlarının kullandığı yeşil yelekleri giyen 4 kafadar genç, Petersburg havalimanı Pulkova’nın apronuna girmeyi başardı

Dört kafadar, görevli kılığında Petersburg havalimanının apronuna girdi
27 Kasım 2014 Perşembe 17:55 tarihinde eklendi.

Korunan ve girilmesi yasak olan Pulkova Havalimanı’nın apronuna giren gençler hatıra fotoğrafı çektirerek internette paylaştı. Resimlere göre en az dört kişi olduğu tahmin edilen gençlerin arasında bir kız da yer alıyor. Görevliler gibi yeşil yelek giyen gençler, uçak motorunun önünde, pistte, helikopter üstünde ve kokpitinde poz vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençlerin apronda dolaştığı sırada diğer görevlilerin uçak bakımı ve diğer işlerle meşgul oldukları görülüyor. Söz konusu kişilerin görevliler dışında girilmesi yasak bölgede rahat bir şekilde dolaşmaları ise dikkat çekiyor.

Öte yandan sosyal sitelerinde paylaşılan resimlere bakıldığında gençlerin buraya ilk kez girmediği anlaşılıyor. Ayrıca resimleri paylaşan şahsın buna benzer başka vukuatları da olduğu ortaya çıktı. Resimlerin arasında inşaatı devam eden Zenit Arena, araba fabrikası, termik santral, metro inşaatı gibi çeşitli yerler bulunuyor.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtiliyor. 


CİHAN