Dövme tutkunlarına müjde!

Dövme sanatının dünyaca ünlü ustaları ilk defa 15-16 Eylül tarihleri arasında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde İstanbul'da buluşuyor

Dövme tutkunlarına müjde!
11 Eylül 2012 Salı 13:33 tarihinde eklendi, 3.557 kez okundu.

 

Binlerce yıllık geçmişi bulunan dünyanın en köklü sanatlarından dövmenin dünyaca ünlü ustaları 15-16 Eylül'de düzenlenecek İstanbul Tattoo Convention Fuarı’nda buluşacak.

Sektörün öncüsü Golden Arrow tarafından düzenlenecek fuarında düzenlenecek şovlarda Hollywood starları ve dünyaca ünlü sporcuların dövmelerini yapan ABD, İngiltere, Çin, Japonya ve İskoçya'dan pek ünlü dövme sanatçısı hünerlerini sergileyecek.
 
Genç-yaşlı, kadın-erkek demeden her kesime hitap eden ve adeta bir sektör haline gelen dövme sanatının usta isimleri İstanbul'da buluşuyor.

Türkiye'deki dövme sanatına yön veren markalar, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek "İstanbul Tattoo Convention" Fuarında biraraya gelecek. 15-16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara yaklaşık 10 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Ülkemizde dövmecilik sanatına yön veren Türk ustalarının yanı sıra dövme tutkunları dünyaca ünlü isimlerle de bir araya gelecek.