Dövüp silahını aldılar

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde alacağını tahsil etmeye giden 37 yaşındaki Murat Şirin, iki kişi tarafından dövüldükten sonra ruhsatlı tabancası alındı.

Dövüp silahını aldılar
27 Eylül 2013 Cuma 18:10 tarihinde eklendi.
Şirin hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan Mehmet S. ve Abdülkerim A. tabancayla birlikte polise teslim oldu.
 
Olay, dün gece Hacaköy yolunda meydana geldi. Kereste işi yapan ve uzun zamandan beri alacağını tahsil edemeyen Murat Şirin, iki gün önce emniyete başvurarak şikayette bulundu. İddiaya göre Murat Şirin, dün gece saat 23.00 sıralarında, Mehmet S. ve arkadaşı Abdülkerim A. tarafından, Hocaköy yolu üzerindeki işyerine çağrıldı.

İddiaya göre işyeri önündeki araç içinde başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kafasına darbe alan Murat Şirin, üzerindeki silahı çıkararak havaya iki el ateş etti. Ancak Mehmet S. ve Abdülkerim A. tabancayı alarak olay yerinden uzaklaştı.
 
Yaralı halde yerde yatan Murat Şirin'i gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve 112 Acil Servise bildirdir. Yaralı hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan Mehmet S. ve Abdülkerim A. daha sonra Murat Şirin'in ruhsatlı tabancasıyla polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA