Drogba bitti ama !

Chelsea’nin sahibi Abramovich, “Tamam” derse, yılın flaş transferi gerçekleşecek.

Drogba bitti ama !
06 Haziran 2011 Pazartesi 10:15 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, “Drogba transferi futbolcu bazında bitti. Kendisiyle görüştük. Chelsea Kulübü de ikna oldu. Sadece Abramovich’in ağzından çıkacak tek bir sözü bekliyoruz” dedi.
 
Galatasaray taraftarlarının sabırsızlıkla beklediği Didier Drogba transferi konusunda, sarı kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Öztürk’ten heyecan verici bir açıklama geldi.  Dün Galatasaray Lisesi’nde Pilav Günü’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, Drogba ve kulübüyle anlaştıklarını, Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich’in ‘tamam’ demesi durumunda ünlü golcünün sarı kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı. Öztürk, şöyle konuştu:
 
Chelsea’nin başına Rijkaard da geçebilir
 
“Drogba transferi futbolcu bazında bitti. Kendisiyle görüştük. Chelsea Kulübü de ikna oldu. Sadece Abramovich’in ağzından çıkacak tek bir sözü bekliyoruz. Çünkü Chelsea Kulübü’nde Abromovich tamam demeden hiçbir iş bitmez. Ancak şunu net söyleyebilirim ki, Drogba Chelsea için sembol olmuş özel oyunculardan biri. Bu bizim için bir handikap olabilir. Ayrıca Chelsea’nin başına Guus Hiddink kadar Frank Rijkaard’ın gelme durumu da var. Ancak takımın başına hangi teknik direktörün de geldiği önemli değil. Drogba hakkındaki kararı Abramovich verecek, teknik direktör vermeyecek.”   
 
Drogba’yı bize başkaları önerdi
 
Sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal da yine Galatasaray Lisesi’ndeki Pilav Günü’nde Drogba transferini soran üyelere, “Drogba’ya biz talip olmadık. Birileri ortaya attı. Biz de sonradan ‘ilgilenelim’ dedik. Şimdi de transferini gerçekleştirmeye çalışıyoruz” cevabını verdi.