Drogba yeniden Florya'da

Geçtiğimiz yıl kontratının sona ermesi ile birlikte Galatasaray'dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Didier Drogba Florya'ya ziyarette bulundu.

Drogba yeniden Floryada
16 Mart 2015 Pazartesi 20:07 tarihinde eklendi.
Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Didier Drogba, İstanbul'a gelerek eski takım arkadaşlarını ziyaret etti.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen ve İstanbul'a özel işleri nedeniyle gelen Fildişi Sahilli futbolcu Drogba, sarı kırmızılı takımın antrenman yaptığı sırada Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Drogba, bir süre antrenmanı izledi ve arkadaşlarıyla sohbet etti.
 
GSTV'ye açıklamalarda bulunan Didier Drogba, Galatasaray'ın bu sezon şampiyon olacağına inandığını ifade ederek, şunları söyledi:
 
"Buraya geldiğimi için çok mutluyum. Arkadaşlarımı ve Umut'un doğum gününü gördüm. İyi bir zamanlama oldu. Bu takımın bir hayali var. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hepimizin bu takımı çok iyi desteklemesi gerekiyor. Sezon sonu şampiyon olduğumuzda kutlamalara gelmek istiyorum. Chelsea'de de şampiyonluk yarışı bizim için oldukça zor olacak. Manchester United ve Arsenal gibi takımlarla karşı karşıya geleceğiz. Bu maçlar hiç de kolay olmayacak. Ama biz kalan maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz."

DHA