DSİ, geleceğin yıldızları için gece düzenledi

Devlet Su İşleri (DSİ) Ankara DSİ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, geleceğin sporcularına destek amacıyla açık artırma ile tablo ve forma sattı.

12 Şubat 2013 Salı 22:42 tarihinde eklendi, 1.073 kez okundu.

 

Ankara DSİ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, ‘Geleceğin Genç Sporcuları’na Destek’ gecesinde siyaset, spor ve iş dünyasından birçok ismi bir araya getirdi.

Dernek tarafından düzenlenen geceye Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, AK Parti Milletvekilleri Menderes Türel ve Hakan Şükür ve DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı katıldı.
 
Gece açık artırma usulü satışı yapılan rölyef pano, yağlı boyalar, Doğan Hakyemez ve Aydın Örs imzalı formalar ile geleceğin sporcularını destek sağlandı. Açık artırmada geceye katılan iş adamları birbirinden güzel eserlere sahip olmak için birbirleriyle yarıştı.
 
Gecede bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, DSİ spor kulübünün 53 yıllık köklü bir kulüp olduğunu hatırlatarak, “DSİ gençlerin gelenekselliği olan bir çatı altında sporla uğraşmasını sağlamakta. DSİ bu konuda 9 branşta faaliyet göstermektedir. Bu başarı çalışmaları çok önemsiyoruz.” dedi. 

CİHAN